Oma sivukokoelmani

Adhesive Technologies

Henkel on maailman johtava liimojen, tiivisteiden ja pinnoitteiden valmistaja. Laaja tuotevalikoimamme kattaa asiakkaille räätälöidyt ratkaisut ja laadukkaat kuluttajatuotteet. Maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme tekee yhteistyötä asiakkaiden kanssa, mikä takaa ensiluokkaisen palvelun. Henkelin huippumerkkien, esimerkiksi Loctiten, innovaatiot ja johtavat tekniset ratkaisut luovat kestävää arvoa niin teollisuusasiakkaille, kuluttajille kuin ammattilaisille.

Teollisuustuotteemme on jaettu käytetyn tekniikan perusteella viiden tuotemerkin alle: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson ja Aquence. Kuluttaja- ja ammattilaismarkkinoilla meillä on neljä maailmanlaajuista merkkiä: Pritt, Loctite ja Pattex.

  • Pakkaus- ja kuluttajatuotteidenyksikkö tekee yhteistyötä tärkeiden tuotemerkkien valmistajien ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kehittää innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja elintarvikepakkauksiin ja kulutustuotteisiin.
  • Kuljetus- ja metalliteollisuudenyksikkö toimittaa asiakkaillemme erinomaisia järjestelmäratkaisuja, kattavan valikoiman tekniikoita ja teknisiä erikoispalveluja ajoneuvo-, ilmailu- ja metallintyöstöalalle.
  • Yleisen teollisuudenliiketoimintayksikkö tarjoaa asiakkaillemme kattavan tuotevalikoiman kestokulutustuotteiden tuotantoon ja huoltoon.
  • Elektroniikkateollisuudenyksikkö tarjoaa asiakkaille erikoisvalikoiman innovatiivisia ja edistyksellisiä liimausratkaisuja ja materiaaleja mikrosirujen ja elektroniikkakokoonpanojen ja lämmönsäätelyjärjestelmien tuotantoon.
  • Kuluttaja-, kauppa- ja rakennusliimojenyksikön laajassa valikoimassa on tunnettuja tuotemerkkejä niin yksityisille, kaupan- kuin rakennusalan käyttäjille.

Huipputuotemerkkimme Suomessa

Huippu-
tuotemerkki
Huippu-
tuotemerkki

Pattex Plastic Padding

Huippu-
tuotemerkki

Kansainväliset huipputuotemerkkimme

Markkinat

Henkelin ratkaisuja käytetään lukemattomissa päivittäin tarvittavissa tuotteissa: autoissa, kirjoissa ja lehdissä, tietokoneissa, lentokoneissa, jääkaapeissa, matkapuhelimissa, huonekaluissa, kengissä, tekstiileissä, pakkauksissa ja monissa muissa tavaroissa.

Palvelut