Oma sivukokoelmani

Mitä Henkel tarjoaa? Houkuttelevia etuja työntekijöille

Olet lahjakas ja tähtäät pitkälle. Me haluamme vahvistaa maailmanlaajuista tiimiämme. Jos persoonasi ja kykysi tekevät meihin vaikutuksen, tarjoamme sinulle uskomattomia mahdollisuuksia – ympäri maailmaa.

Sinä olet varmasti hyvä, mutta me haluamme sinun tulevan vielä paremmaksi. Jos olet todella hyvä, me haastamme sinut kehittymään yhdeksi parhaista. Olitpa sitten millä tahansa tasolla – opiskelija, vastavalmistunut, asiantuntija tai ammattilainen – voimme tukea profiilisi kaikkia puolia maailmanlaajuisesti standardoidun koulutus- ja kehitystarjontamme avulla.

Henkelillä sinua odottavat maailmanmarkkinat ja kansainvälinen tiimi. Nämä kaksi tekijää saavat urasi lentoon ja tuottavat kolminkertaisia palkintoja. Ainutlaatuinen Triple Two -työkierto-ohjelmamme tarjoaa upean mahdollisuuden kansainvälisen kokemuksen kartuttamiseen, kulttuurisen tietoisuuden lisäämiseen ja henkilökohtaisen kontaktiverkoston kehittämiseen.

Luotamme suorituskykyysi ja palkitsemme sinut tulosperusteisella palkkausrakenteella, osakeoptioilla ja eläkesäätiöllä. Paketin täydentävät houkuttelevat edut: työterveytesi on meille tärkeää.

Työntekijöidemme edut lyhyesti 

Koulutus ja johtajuuden kehittäminen

Kehitystä kaikilla tasoilla

Parannamme jatkuvasti tuotteidemme laatua. Samoin pyrimme myös parantamaan jokaista työpäivää maailmanlaajuisena yksikkönä. Henkelin työntekijät voivat nauttia monenlaisesta ammatillisesta valmennuksesta ja lisäkoulutuksesta, joissa käytetään uusinta tekniikkaa ja teknologiaa. Tarjontamme ulottuu reilusti yli perinteisen luokkamuotoisen opetuksen rajojen. Tavoitteenamme on elinikäinen oppiminen: oppiminen työssä, muodollisissa koulutuksissa, kollegoilta ja digitaalisesti.