MEISTÄ


Adhesive Technologies

Adhesive Technologies -liiketoimintayksikkömme on maailman johtava liimojen, tiivisteiden ja funktionaalisten pinnoitteiden valmistaja – niin teollisuusasiakkaille kuin kuluttajille ja käsityöläisille. Teollisuuden ja sovellusten asiantuntijoina eri teollisuusaloilla maailmanlaajuisesti, teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa luodaksemme kestävää lisäarvoa kaikille sidosryhmille – luotetuilla tuotemerkeillä ja huipputehokkailla ratkaisuilla, jotka perustuvat vertaansa vailla olevaan teknologiavalikoimaan.

10.790

Vuoden 2023 liikevaihto 10.790 miljoonaa euroa

50%

Henkelin kokonaismyynnistä

49%

kaikista Henkelin työntekijöistä

> 100.000

teollisia asiakkaita

> 800

teollisuuden segmentti

TEKNOLOGIAKLUSTERIMME BRÄNDIT

Mustavalkoinen kuva näyttää porakoneen, jossa on jäähdyttävä suihkuvesi

Teollisuustuotevalikoimamme on maailmanlaajuisesti organisoitu viiteen teknologiaklusteribrändiin – Loctite, Technomelt, Bonderite, Teroson ja Aquence. Kuluttajille ja käsityöläisille keskitymme Tanskassa kolmeen maailmanlaajuiseen brändialustaan Pritt, Loctite ja Pattex.

AMMATTIALAT

Liiman levittäminen komponenttilevylle 4-nastaisella koneella.

Liimateknologialiiketoimintamme kattaa neljä aluetta: Automotive & Metals, Packaging & Consumer Goods, Electronics & Industrial ja Craftsman, Construction & Professional

näyttö autossa

Liikenne ja sähkö

Kuljetus- ja elektroniikkateollisuudessa tarjoamme kansainvälisille asiakkaillemme räätälöityjä ja erikoisvalmisteisia teknologioita auto-, elektroniikka- ja teollisuustoimintoihin. Luomme kilpailuetua teknologian, puolijohteiden, autoteollisuuden ja teollisuuden asiakkaille. Ainutlaatuisen teknologiavalikoimamme ja markkinatuntemuksemme avulla otamme huomioon maailmanlaajuiset trendit, kuten sähköistyksen, liitettävyysteknologian, itseohjautuvat autot ja fossiilisten polttoaineiden vähentämisen teollisuudessa.

Postimies pitää kirjekuorta toisessa kädessään ja pientä pakettia toisessa. Taustalla näkyy valkoinen auto.

Pakkaus- ja kulutustavaroiden

Pakkaus- ja käyttötavaraliiketoiminta-alueella tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja kuluttaja- ja brändivalmistajille sekä pakkausteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Lisäämme arvoa asiakkaidemme brändeihin ja tarjouksiin erittäin tehokkailla ratkaisuilla, jotka perustuvat vahvoihin, kestäviin ja luottamuksellisiin suhteisiin. Ainutlaatuisella teknologiaportfoliomme ja markkinatuntemuksemme avulla vastaamme maailmanlaajuisiin kuluttajatrendeihin, kuten kestävään kehitykseen, edistämme kiertotaloutta ja varmistamme elintarviketurvallisuuden korkeimman tason.

Työntekijät levittävät beigeä tuotetta seinälle

Käsityöläiset, rakentaminen ja ammattilaiset

Kauppias-, rakennus- ja ammattiliiketoiminta-alueella tarjoamme tehokkaita ratkaisuja kuluttajille ja kauppiaille sekä rakentamisen, valmistuksen ja kunnossapidon ammattilaisille yli 800 toimialalla. Innovoimme asiakkaillemme muuttuvia tuotteita ja ratkaisuja vahvojen globaalien brändialustojen kautta. Ja käsittelemme maailmanlaajuisia teknologiatrendejä, kuten kestävää rakentamista, kodin kunnostusta, älykästä valmistusta ja ennakoivaa kunnossapitoa.