Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen johtajana pyrimme löytämään jatkuvasti uudenlaisia ratkaisuja. Jatkamme samalla liiketoiminnan vastuullista kehittämistä ja taloudellisen menestyksen lisäämistä. Tämä päämäärä yhdistää kaikki yrityksemme toimia ja koko arvoketjua.

Strategia

Kestävän kehityksen strategiamme

Luomme enemmän arvoa liiketoiminnallamme vähentämällä samalla ympäristöjalanjälkemme - se on tavoitteemme vuodelle 2030.

Yhteiskuntavastuu

Yritysten kansalaisuus

Sosiaalinen sitoumus – yrityskansalaisuus – on aina ollut olennainen osa vastuunkantoamme yrityksenä.

Yli 140 vuotta Henkel on käyttänyt visionääristä lähestymistapaa ympäristön ja sosiaalisen kehityksen tukemiseen. Tunnustamme mahdolliset vaikutukset kestävillä innovaatioilla – koska tuotteitamme ja teknologiamme käytetään miljoonia kertoja ympäri maailmaa joka päivä. Olemme integroineet ympäristö- ja sosiaaliset kriteerit innovaatioprosessiin niin, että jokainen uusi käynnistämäsi tuote tai muotoilu edistää kestävyyttä.

Tämän innovaatiotoiminnan ohella olemme asettaneet kunnianhimoisia tavoitteita osana kattavaa kestävän kehityksen strategiaa. Tämä antaa yhteisen ymmärryksen matkamme suunnasta rakentamalla kestävyyttä työntekijöidemme päivittäiseen työhön kaikkialla maailmassa. Ja se ajaa edistystä kohti kestävää kehitystä ja liiketoiminnan suorituskykyä – koska uskomme, että nämä kaksi näkökohtaa kulkevat käsi kädessä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa edistämme kestävyyttä koko arvoketjussa.


Kestävä kehitys Suomessa

Suomen Henkel sitoutuu kestävään kehitykseen

Henkel Norden, kuten koko kansainvälinen yritys, on sitoutunut johtajuuteen kestävän kehityksen alalla. Kestävä kehitys on olennainen osa toimintaamme joka päivä ja jokaisella liiketoimintamme osa-alueella. Tavoitteena on pitää yllä tasapainoa taloudellisen menestyksen, ympäristönsuojelun ja yhteiskuntavastuun välillä. Toteutamme maailmanlaajuista kestävän kehityksen strategiaamme paikallisesti kaikissa yrityksemme toiminnoissa ja koko arvoketjussa tuotannosta yhteistyökumppanuuksiin. Tuemme myös paikallisia hyväntekeväisyysjärjestöjä ja työntekijöidemme sitoutumista.

Lähestymistapamme kestävyyteen

Lue lisää Henkelin lähestymistavasta kestävyyteen globaalilla verkkosivustolla henkel.com (englanniksi).Yritysvastuu