Mies kirjan kanssa nojaamassa puuta vasten

KESTÄVÄ KEHITYS

Kuten yritysarvoistamme näkyy, olemme omistautuneet johtamaan kestävän kehityksen työtä. Johtajina pyrimme uraauurtaviin uusiin kestävän kehityksen ratkaisuihin samalla kun muokkaamme vastuullisesti työtämme ja lisäämme taloudellista menestystämme.

Strategiamme

Kestävän kehityksen strategiamme on saanut inspiraationsa tarkoituksestamme: Pioneers at heart for the good of generations (edelläkävijöitä tulevien sukupolvien parhaaksi). Pioneerin ajattelutapamme, tietämyksemme, tuotteidemme ja teknologiamme avulla haluamme rikastuttaa ja parantaa miljardien ihmisten elämää joka päivä – ja luoda näkyvää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Näin ollen kestävä kehitys on keskeinen osa tulevaisuuden visiotamme. Haluamme aktiivisesti viedä kehitystä kohti kestävää taloutta ja kestävää yhteiskuntaa sekä suojella ja ennallistaa luontoa, edistää vahvoja yhteiskuntia ja vahvistaa sidosryhmiemme luotettavuutta.

Vuodelle 2030+ kestävän kehityksen viitekehys asettaa pitkän aikavälin tavoitteemme kolmeen ulottuvuuteen: Reusable Planet, Strengthened Communities ja Trusted Partner ja yhdistää tavoitteemme saavuttaa "Ero tulevien sukupolvien hyödyksi".

TRANSFORMATIONAL IMPACT FOR THE GOOD OF GENERATIONS
Sylvie Nicol

   

Tulevaisuudessa olemme hyvin valmistautuneita: kestävä kehitys on juurtunut vahvasti yritysstrategiaamme ja kuuluu tarkoitukseemme. Tällä taustalla kestävän kehityksen matkamme jatkuu!

maxresdefault

Meidän onnistumisemme 2023

Kestävän kehityksen strategiamme perustuu tavoitteidemme toteuttamiseen konkreettisilla toimenpiteillä ja projekteilla käytännön menestyksen saavuttamiseksi. Alta näet valitut saavutukset vuodelta 2023: