KESTÄVÄ KEHITYS

Kuten yritysarvoistamme näkyy, olemme omistautuneet johtamaan kestävän kehityksen työtä. Johtajina pyrimme uraauurtaviin uusiin kestävän kehityksen ratkaisuihin samalla kun muokkaamme vastuullisesti työtämme ja lisäämme taloudellista menestystämme.

A confident woman stands in nature

Strategiamme

Kestävän kehityksen strategiamme on saanut inspiraationsa tarkoituksestamme: edelläkävijöitä tulevien sukupolvien parhaaksi. Pioneerin ajattelutapamme, tietämyksemme, tuotteidemme ja teknologiamme avulla haluamme rikastuttaa ja parantaa miljardien ihmisten elämää joka päivä – ja luoda näkyvää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Näin ollen kestävä kehitys on keskeinen osa tulevaisuuden visiotamme. Haluamme aktiivisesti viedä kehitystä kohti kestävää taloutta ja kestävää yhteiskuntaa sekä suojella ja ennallistaa luontoa, edistää vahvoja yhteiskuntia ja vahvistaa sidosryhmiemme luotettavuutta.

Vuodelle 2030+ kestävän kehityksen viitekehys asettaa pitkän aikavälin tavoitteemme kolmeen ulottuvuuteen: Reusable Planet, Strengthened Communities ja Trusted Partner ja yhdistää tavoitteemme saavuttaa "Ero tulevien sukupolvien hyödyksi".

Transformational Impact for the Good of Generations

Regenerative Planet

Olemme matkalla kohti kestävää muutosta liiketoimintamallissamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi aiomme muuttaa prosessejamme, tuotteitamme ja raaka-aineiden käyttöä tulevaisuudessa resurssitehokkaaksi ja hiilineutraaliksi. Keskitymme ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, toimivaan kiertotalouteen sekä luonnon ja biologisen monimuotoisuuden suojeluun.

Thriving Communities

Teemme kaikkemme auttaaksemme ihmisiä elämään parempaa elämää. Yhteiskunnallinen vastuumme on edistää tasa-arvoa, vahvistaa monimuotoisuutta ja kunnioittaa ihmisoikeuksia. Tarjoamme työntekijöillemme elinikäisiä mahdollisuuksia oppia houkuttelevan ja terveellisen työpaikan kautta. Puolustamme sosiaalista kehitystä ja koulutuksen saatavuutta maailmanlaajuisesti ja tarjoamme apua kriisitilanteissa.

Luotettava kumppani

Haluamme auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää. Yhteiskunnallinen vastuumme on edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia, vahvistaa monimuotoisuutta ja kunnioittaa ihmisoikeuksia. Tarjoamme työntekijöillemme elinikäisiä oppimismahdollisuuksia ja olemme houkutteleva ja terveellinen työpaikka. Kannatamme yhteiskunnallista kehitystä ja koulutuksen saatavuutta maailmanlaajuisesti ja tarjoamme apua kriisitilanteissa.

Sylvie Nicol

   

Tulevaisuudessa olemme hyvin valmistautuneita: kestävä kehitys on juurtunut vahvasti yritysstrategiaamme ja kuuluu tarkoitukseemme. Tällä taustalla kestävän kehityksen matkamme jatkuu!

Meidän onnistumisemme 2022

Kestävän kehityksen strategiamme perustuu tavoitteidemme toteuttamiseen konkreettisilla toimenpiteillä ja projekteilla käytännön menestyksen saavuttamiseksi. Alta näet valitut saavutukset vuodelta 2022:

Yrityssitoumukset

The Power of Sustainability (1) - Thumbnail
There is no Plan(et) B - Thumbnail