Kestävä kehitys

Kuten yritysarvoistamme näkyy, olemme omistautuneet johtamaan kestävän kehityksen työtä. Johtajina pyrimme uraauurtaviin uusiin kestävän kehityksen ratkaisuihin samalla kun muokkaamme vastuullisesti työtämme ja lisäämme taloudellista menestystämme.

gettyimages-1131376747

Parempi vaikutus tulevien sukupolvien hyväksi

Strategiamme

Kestävän kehityksen strategiamme on saanut inspiraationsa tarkoituksestamme: edelläkävijöitä tulevien sukupolvien parhaaksi. Pioneerin ajattelutapamme, tietämyksemme, tuotteidemme ja teknologiamme avulla haluamme rikastuttaa ja parantaa miljardien ihmisten elämää joka päivä – ja luoda näkyvää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Näin ollen kestävä kehitys on keskeinen osa tulevaisuuden visiotamme. Haluamme aktiivisesti viedä kehitystä kohti kestävää taloutta ja kestävää yhteiskuntaa sekä suojella ja ennallistaa luontoa, edistää vahvoja yhteiskuntia ja vahvistaa sidosryhmiemme luotettavuutta.

2030+ Sustainability Ambition Framework -ohjelman avulla olemme kehittäneet uusia pitkän aikavälin tavoitteita kolmessa ulottuvuudessa: Regenerative Planet, Thriving Communities ja Trusted Partner prosessin ohjaamiseksi.

Sylvie Nicol

   

Tulevaisuudessa olemme hyvin valmistautuneita: kestävä kehitys on juurtunut vahvasti yritysstrategiaamme ja kuuluu tarkoitukseemme. Tällä taustalla kestävän kehityksen matkamme jatkuu!

Henkel Sustainability Manifesto (1) - Thumbnail

Henkelin kestävän kehityksen manifesti

Elämme ja työskentelemme jatkuvasti muuttuvia aikoja. Tavoitteemme vastata ympäristöllisiin, sosiaalisiin ja poliittisiin haasteisiin ei ole koskaan ollut selkeämpi.

We moeten een Meidän on osallistuttava parantamalla toimia tulevien sukupolvien hyväksi.

Regenerative Planet

Olemme matkalla kohti kestävää muutosta liiketoimintamallissamme. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi aiomme muuttaa prosessejamme, tuotteitamme ja raaka-aineiden käyttöä tulevaisuudessa resurssitehokkaaksi ja hiilineutraaliksi. Keskitymme ilmastonmuutoksen hillitsemiseen, toimivaan kiertotalouteen sekä luonnon ja biologisen monimuotoisuuden suojeluun.

Thriving Communities

Haluamme auttaa ihmisiä parempaan elämään. Yhteiskunnallinen vastuumme on edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia, vahvistaa monimuotoisuutta ja kunnioittaa ihmisoikeuksia. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia elinikäiseen koulutukseen sekä houkuttelevan, terveellisen työympäristön. Kannatamme sosiaalista kehitystä ja koulutuksen saatavuutta maailmanlaajuisesti ja tarjoamme apua kriisitilanteissa.

Luotettava kumppani

Luotamme arvoihin suuntautuneeseen yrityskulttuuriimme sekä tieteelliseen ja tekniseen asiantuntemuksemme vahvistaaksemme suorituskykyämme ja säilyttäen samalla rehellisyytemme. Tarjoamme asiakkaillemme ja kuluttajillemme turvallisia ja huippuluokan tuotteita ja teknisiä ratkaisuja. Integroimme kestävän kehityksen portfolioomme ja toimintaamme ja raportoimme samalla läpinäkyvästi sidosryhmille.

Meidän onnistumisemme 2021

Kestävän kehityksen strategiamme perustuu tavoitteidemme toteuttamiseen konkreettisilla toimenpiteillä ja projekteilla käytännön menestyksen saavuttamiseksi. Alta näet valitut saavutukset vuodelta 2021:

Yrityssitoumukset

The Power of Sustainability (1) - Thumbnail
There is no Plan(et) B - Thumbnail