Oma sivukokoelmani

Miksi Henkel? ”Henkel-henki”

Katselukertaa:

19.9.2014

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

208482

Me tiedämme, että työpaikan valinta on asia, jota on harkittava huolellisesti. Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä päivittäisestä työskentelystä ja kollegoista Henkelillä. Mikä erottaa Henkelin muista yrityksistä työnantajana? Mitä odotamme kollegoiltamme ja kumppaneiltamme? Mitä etuja ja koulutusmahdollisuuksia Henkel tarjoaa työntekijöilleen? Kuinka tuemme työntekijöidemme uraa ja henkilökohtaista kehittymistä? Tässä osiossa vastaamme näihin kysymyksiin.

Henkelin työntekijöitä ympäri maailmaa yhdistää yksi ajatus: Me olemme tiimi! Maailmanlaajuisen työryhmämme energian ja positiivisen asenteen voimin pystymme muokkaamaan markkinoita. Etsimme joukkoomme kollegoita, jotka jakavat motivaatiomme ja ovat valmiita uusiin haasteisiin.
Sillä ei ole väliä, mistä urasi Henkelillä alkaa. Oma persoonasi on tärkein. Etsimme älykkäitä ihmisiä, joilla on käytännöllisiä ratkaisuja. Työntekijöiden nopeus, joustavuus ja innovaatiokyky ovat menestyvän liiketoimintamme salaisuuksia.

Haluatko tietää, mikä erottaa meidät muista? Nämä ominaisuudet yhdistävät Henkelin työntekijöiden värikästä joukkoa ympäri maailmaa:

  • halu kyseenalaistaa ja haastaa asioiden nykytila
  • pyrkimys pysyä jatkuvasti ajan tasalla lähiopetuksen ja verkkomuotoisen koulutuksen avulla
  • herpaantumaton pyrkimys löytää aina vain parempia ja innovatiivisempia ratkaisuja
  • halu täyttää asiakkaiden kaikki tarpeet
  • halu kehittää tuotteita ja teknologioita, joihin lukemattomat ihmiset ympäri maailmaa luottavat.

Nämä ovat keskeisiä asioita, jotka määrittävät Henkel-hengen.

Mitä voit odottaa Henkel-tiimiläisenä?

Haluamme olla parhaita kaikessa, mitä teemme. Yrityskulttuuriamme leimaa yrittäjähenkinen ajattelu ja jatkuva valmius muutokseen. Innovaatiot luovat todellista arvoa asiakkaillemme. Sitoutuminen kestävään kehitykseen on aina ollut tärkeä tekijä menestyksemme kannalta. Työympäristön moninaisuus, joka tulee esiin myös työntekijöiden mieltymyksissä, taidoissa ja osaamisessa, on meille tärkeä arvo ja kilpailuetu. Siksi tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista kehitystä.

Kuulostaako houkuttelevalta? Sitten ajattelet samoin kuin me!

  • Tarjoamme johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita.
  • Innovaatiot
  • Monimuotoisuus
  • Kestävä kehitys
  • Työelämän joustavuus

Joidenkin mielestä jo pelkkä osallistuminen riittää. Henkelillä me kuitenkin tähtäämme voittoon. Aivan erityinen motivaatio, kunnianhimo ja innostus yhdistävät Henkelin noin 50 000 työntekijää ympäri maailmaa. Yhteishenki näkyy jokaisella liiketoiminta-alueella, jokaisessa työpaikassa ja jokaisella yrityksen tasolla.

Tutustu tuotemerkkeihin kaikista liiketoimintayksiköistämme!

Joidenkin mielestä työn pitää olla hauskaa. Me Henkelillä rakastamme työtämme. Innostamme toinen toisiamme kehittymään ja etsimme jatkuvasti uusia haasteita. Mitä tahansa haasteita meillä onkin vastassa, teemme parhaamme, jotta löytäisimme niihin ratkaisuja.

Jotkut uskovat, että vaihtelu on elämän suola. Henkelillä me elämme ja hengitämme muutosta ja monimuotoisuutta jokaisena työpäivänä. Jokainen työtehtävä on erilainen. Etsimme jatkuvasti uusia polkuja, sillä yrittäjähenki, luovuus ja seikkailunhalu ajavat meitä eteenpäin. Viemme innovaatioita eteenpäin.

Meillä on kolme liiketoimintayksikköä: Adhesive Technologies, Beauty Care ja Laundry & Home Care.

Pritt, Loctite, Dial, Fa, Schwarzkopf,  Persil ja Pril,– miljoonat ihmiset ympäri maailmaa arvostavat ja luottavat tuotemerkkeihimme ja käyttävät tuotteitamme ja teknologioitamme joka päivä. Menestyksen takana on kokonainen yrityksellinen yksilöitä: lahjakkaita ihmisiä, joilla on kokemusta, intoa ja halua menestyä.

Me emme vain reagoi, me näytämme tietä. Ajattelumme on yrittäjähenkistä ja toimintamme ennakoivaa. Kehitämme markkinoitamme ja muokkaamme tulevaisuutta yhtenäisenä tekijänä, jolle tunnusomaista on keskinäinen kunnioitus, luotettavuus ja reiluus.

Lue lisää yrityksestämme!

Innovaatiot ovat liiketoimintamme menestyksen avain. Tervetuloa yritykseen, jossa on keksitty ensimmäinen itsetoimiva pesuaine, ensimmäinen roll-on-deodorantti ja liimapuikko! Luovuus, rohkeus ja uteliaisuus ovat välineitämme matkalla kohti yksinkertaista ja suurenmoista visiota: haluamme tehdä Henkelistä tuotemerkkien ja teknologioiden johtajan kaikkialla maailmassa.

Menestyksemme salaisuus

Innovaatiokyky on strateginen valttimme. Se on kaupallisen menestyksemme perusta. Viimeisten kolmen vuoden aikana noin kolmasosa tuloistamme on muodostunut uusista tuotteista ja teknologioista. Näin olemme mukana kehittämässä liiketoimintamme tulevaisuutta ja pystymme luomaan arvoa teollisille ja kaupallisille asiakkaillemme, loppukäyttäjille ja työntekijöillemme.

Sellaisten tuotemerkkien kuin Loctite (teollisuus ja jälleenmyynti) ja Schwarzkopf (kuluttajat) tai Persil jokainen tuote on kehitetty vankan osaamisen ja innovatiivisten teknologioiden pohjalta.

Lue lisää tutkimuksesta ja tuotekehityksestä Henkelillä vuosikertomuksestamme.

Henkelillä on yli 50 000 työntekijää. Jokainen heistä on erilainen. Jokainen heistä on ainutlaatuinen. Jokainen persoona on merkittävä lisä Henkelin taloudellisen menestyksen rakentamisessa. Olemme varmoja siitä, että monimuotoisuudella on väliä maailmanlaajuisessa kilpailussa. Se tekee hyvästä mahtavan.

Kunnioitamme yksilöllisiä ominaisuuksia ja suhtaudumme niihin arvokkaana lisänä yrityskulttuuriimme. Olet vapaa toteuttamaan itseäsi. Missä tahansa. Kaikkialla maailmassa. Me Henkelillä uskomme tämän lisäävän liiketoimintamme strategista arvoa. Monenlaisten näkökulmien ymmärtäminen ja hyväksyminen on perusedellytys sille, että monimuotoisuuden kautta päästään menestykseen.

Suuret ajatukset ovat usein reilusti edellä aikaansa. Henkelin innovaatiohenki tulee selvästi esiin asenteessamme ja suhtautumisessamme kestävään kehitykseen ja yrityksen yhteiskuntavastuuseen. Itse asiassa liiketoimintamme on sitoutunut tähän ajatukseen jo yli 140 vuoden ajan. Kestävä kehitys on yksi yrityksemme arvoista ja osa identiteettiämme. Siten se on myös olennainen osa yrityskulttuuriamme.

Keskittyminen kestävään kehitykseen antaa meille mahdollisuuden nauttia erinomaisesta maineesta ja hallitsevasta markkina-asemasta ympäri maailmaa. Me uskomme, että kestävän kehityksen avulla voidaan saavuttaa myös tuotemerkkien ja tuotteiden paras mahdollinen laatu. Joka päivä sadat miljoonat asiakkaat käyttävät Henkelin tuotteita. Tästä johtuen tuotteillamme on valtava potentiaali ilmaston suojelussa, resurssien säästämisessä ja sosiaalisessa kehityksessä.

Lue lisää kestävästä kehityksestä Henkelillä

Kestävän kehityksen strategian toteuttamiseksi keskitymme arvoketjun osien toimintoihin kuudella painopistealueella. Jokaisen innovatiivisen tuotteen tulee edistää kestävää kehitystä vähintään yhdellä painopistealueella.

2:35Min.

Henkel Sustainability Strategy 2030

Achieving more with less is the goal of Henkel's sustainability strategy.

25.2.2016

Katselukertaa:

Me Henkelillä pidämme erittäin tärkeänä sitä, että työntekijämme saavat vapauden ja mahdollisuuden kehittyä. Siksi tarjoamme runsaasti keinoja työelämän muokkaamiseen itselle sopivaksi. Lopulta merkitystä on vain tuloksilla: missä ja miten ne on saavutettu on toisarvoista.

Lisäksi työnjakomahdollisuudet, mukautettavat työajat, etätyöskentely ja kannettavat tietokoneet tekevät työskentelystä entistä joustavampaa.
Kaiken kaikkiaan tarjoamme sellaiset olosuhteet, joissa työntekijät voivat itse organisoida työtään ja optimoida oman suorituskykynsä.

Tutustu Henkelin maailmaan (videot englanniksi)

2:35Min.

Turning ideas into products

Joyce (International Marketing Manager, Global Laundry) shows us her experience in the fast-paced and professional world of Laundry at Henkel – from job rotation opportunities to the pride to see the product you developed and designed on the shelf.

1.4.2016

Katselukertaa:

2:02Min.

Henkel’s application process

Learn all you need to know about your application at Henkel.

29.3.2016

Katselukertaa:

2:45Min.

Henkel Innovation Challenge 8 – International Final in Vienna

 From 8 – 10 April 2015, 23 top international teams of students participated in the Henkel Innovation Challenge 8 International Final. The teams presented their innovative ideas to the jury over the three exciting and challenging days in Vienna, Austria.

5.5.2015

Katselukertaa:

3:41Min.

Henkel at the Formula Student Germany

Engineering students from all over the world competed against each other at the Hockenheimring in the course of the Formula Student Germany. Present during the race as the main sponsor was Henkel, supporting the teams with Loctite and Teroson solutions and being on the lookout for the best up-and-coming student engineers.

13.8.2013

Katselukertaa:

3:40Min.

Henkel Stories

Henkel – a global leader in brands and technologies. Henkelaner tell their personal stories, making you realize what you could be a part of.

6.7.2011

Katselukertaa:

2:18Min.

Henkel Employer Branding Video

Henkel's world of challenging career opportunities.

14.2.2011

Katselukertaa: