Julianen urapolku

Mikä on ollut tärkein askel omassa ammatillisessa kehityksessäsi?
Ehdottomasti siirtoni Kiinaan! Sopeutuminen menestyäkseen täysin erilaisessa kulttuuriympäristössä - henkilökohtaisesta ja ammatillisesta näkökulmasta on haastavaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Kokemus laajensi näköalojani, kehitti ajatteluani ja opetti toimimaan eri kulttuureissa, mikä on tärkeä taito työskennellessä sellaisessa kansainvälisessä ja monikulttuurisessa yrityksessä kuin Henkel. Menin Kiinaan yksin, mutta löysin sieltä paljon ihania uusia ystäviä!

Henkelillä olet jo työskennellyt kolmella eri alueella ja kahdella liiketoiminta-alueella. Miten Henkel on tukenut urakehitystäsi?
Henkel tuki urakehitystäni useilla eri rintamilla. Sain esimerkiksi käydä erinomaisen koulutuskurssin, jolla opin kehittämään taitojani ja kykyjäni. Viralliset mentorointiohjelmat ovat myös auttaneet minua paljon vahvistamaan itseäni johtajana. Koska olen aina ilmaissut kiinnostukseni siirtyä Henkelin eri alueille, esimieheni ovat aina tukeneet pyrkimyksiäni tarjoamalla uusia mahdollisuuksia. Lopuksi yhtiö on aina varmistanut, että HR-prosessi on sujuva, helpottaen siirtymistä paikasta toiseen.

Miten edistät sukupuolten välistä monimuotoisuutta perinteisesti miesvaltaisella alalla, kuten autoteollisuudessa ja liimauksessa?
Minulla on eri tapoja, joilla kannustan useita naisia tekemään uraa liimateknologian puolella. Ensinnäkin pyrin olemaan Henkelin eri divisioonien naislahjakkuuksien liittolainen toimimalla heidän mentorinaan. Sen lisäksi osallistun säännöllisesti Adhesive Technologies'n monimuotoisuus- ja osallisuusohjelman kehittämiseen. Hyödynnän myös suhdeverkostoani houkutellakseni yhtiöömme naispuolisia lahjakkuuksia, ja toimin aktiivisesti alan eri järjestöissä, jotka keskittyvät monimuotoisuuden ja yhteisöllisyyden edistämiseen.

Mikä tekee Henkelistä ainutlaatuisen?
Tähän on vaikea vastata, koska Henkelissä on niin paljon hyviä asioita. Minulle se on vahvan yrityskulttuurimme maaginen yhdistelmä, joka sopii arvoihini. Täällä työskentelee nimittäin upeita ihmisiä. Lisäksi Henkelillä on todellista tiimihenkeä. Minua kiehtoo myös liiketoimintamme monimuotoisuus, joka antaa lukemattomia mahdollisuuksia kehittää itseään.