Henkelin logo Düsseldorfin kattojen yllä

Yritys

Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Adhesive Technologies, Beauty Care sekä Laundry & Home Care.

Strategiset prioriteettimme

Strategia

Strategiset prioriteettimme ohjaavat meitä muokkaamaan tulevaisuutta.

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri

Koko Henkelin henkilöstöä yhdistää yrityksen tavoite toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, ja siihen sitoudutaan vakaumuksella.

Henkel on kansainvälinen yritys, jolla on moninainen tuotevalikoima. Yrityksellä on vahvojen tuotemerkkiensä, innovaatioidensa ja teknologioidensa ansiosta johtava asema kolmella liiketoiminta-alueellaan niin teollisuus- kuin kuluttajapuolellakin. Henkel Adhesives Technologiesilla on kaikilla liimateollisuuden osa-alueilla johtava asema kansainvälisillä markkinoilla. Pesu- ja puhdistus- sekä Kosmetiikka-liiketoiminta-alueilla Henkelillä on monella markkina-alueella ja monessa kategoriassa johtava asema ympäri maailman. Henkelillä on takanaan 140 menestyksellistä vuotta.  Henkel työllistää yli 53 000 henkeä ympäri maailman –innokas ja moninainen tiimi, joita yhdistää vahva yrityskulttuuri, yhteinen päämäärä luoda kestäviä ja  yhteisiä arvoja. Henkel on kansainvälisesti tunnustettu kestävän kehityksen edelläkävijänä.  Henkelin etuoikeusosakkeet on noteerattu Saksan arvopaperipörssin DAX indeksissä.

Henkel Norden

Henkel ja sen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuodesta 1930 lähtien, jolloin Henkel & Cie perustettiin Helsinkiin. Henkel on toiminut Pohjoismaissa jo yli 90 vuotta, ja sen tuotemerkit, jotka tunnetaan laadusta ja innovaatiosta, ovat sekä kuluttajien että ammattilaisten suosiossa.

Henkel toimii Pohjoismaissa kaikilla kolmella liiketoiminta-alueella. Henkel Nordenin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on paikalliset toimistot Tanskassa ja Suomessa sekä kaksi tehdasta, jotka tuottavat uusimpia teknologioita edustavia liimatuotteita.

Katselukertaa:

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

3:04 Min.

208482

Moninaisuus ja osallisuus

Henkelillä toteutetaan kokonaisvaltaisen monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden lähestymistapaa. Työntekijöidemme monimuotoisuus, erilaiset taustat, kokemukset, lahjakkuudet, tieto ja luovuus sekä yksilölliset erot luovat pohjan kilpailukykymme erinomaisuudelle. Maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä Henkelin työntekijät edustavat 120 kansallisuutta 75 maassa. Lähes 85 prosenttia työntekijöistämme toimii Saksan ulkopuolella ja yli puolet heistä kehittyvillä markkinoilla. Visiomme on tarjota maailmanlaajuisesti johtavia tuotemerkkejä ja teknologioita. Menestyksemme perustana on vahva globaali työryhmä, ja monikansallinen henkilöstömme on meille kilpailuvaltti. Uskomme, että moninainen ja syrjimätön yrityskulttuuri edistää luovuutta, innovaatiota ja kekseliäisyyttä. Kykymme tarjota erinomaisia tuloksia saa voimansa yrityskulttuurimme monimuotoisuudesta ja syrjimättömyydestä sekä liiketoimintamme tavasta.