Henkelin logo Düsseldorfin kattojen yllä

Yritys

Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Adhesive Technologies, Beauty Care sekä Laundry & Home Care.

Strateginen kehys

Strateginen kehys

Strategiset puitteet ohjaavat meitä tulevaisuuden muotoiluun.

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri

“Pioneers at heart for the good of generations” on tarkoituksemme, joka yhdistää meidät kaikki Henkel.

Henkel toimii maailmanlaajuisesti tasapainoisen ja hajautetun salkun kanssa. Yhtiöllä on johtava asema kolmen liiketoimintayksikön kanssa sekä teollisuus- että kuluttajaliiketoiminnassa vahvojen tuotemerkkien, innovaatioiden ja tekniikoiden ansiosta. Henkel Adhesive Technologies on maailman johtava liimamarkkinoilla - kaikilla toimialoilla maailmanlaajuisesti. Henkelillä on johtava asema Pesula- ja kotihoito- sekä kauneudenhoito-liiketoiminnoissaan monilla markkinoilla ja kategorioissa ympäri maailmaa. Vuonna 1876 perustettu Henkel palaa yli 140 vuoden menestykseen. Vuonna 2020 Henkel ilmoitti myynnin olevan 19,3 miljardia euroa ja liikevoiton 2,6 miljardia euroa (oikaistu kertaluonteisilla voitoilla / uudelleenjärjestelykuluilla). Henkel työllistää noin 53 000 ihmistä maailmanlaajuisesti - intohimoinen ja monipuolinen tiimi, jonka yhdistää vahva yrityskulttuuri, yhteinen tarkoitus ja yhteiset arvot. Henkel on tunnustettu kestävän kehityksen johtaja, ja hänellä on kärkisijaa monissa kansainvälisissä indekseissä ja rankingissa. Henkel’s etuoikeutetut osakkeet noteerataan Saksan osakeindeksissä DAX.

Henkel Norden

Henkel ja sen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuodesta 1930 lähtien, jolloin Henkel & Cie perustettiin Helsinkiin. Henkel on toiminut Pohjoismaissa jo yli 90 vuotta, ja sen tuotemerkit, jotka tunnetaan laadusta ja innovaatiosta, ovat sekä kuluttajien että ammattilaisten suosiossa.

Henkel toimii Pohjoismaissa kaikilla kolmella liiketoiminta-alueella. Henkel Nordenin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on paikalliset toimistot Tanskassa ja Suomessa sekä kaksi tehdasta, jotka tuottavat uusimpia teknologioita edustavia liimatuotteita.

Location Henkel Norden Oy, Vantaa, Finland
Henkel Finland Oy

Äyritie 12 A

01510 Vantaa


Puhelin: +358-201-22311

Faksi: +358-201-223327

Moninaisuus ja osallisuus

Henkel, edistämme kokonaisvaltaista monimuotoisuuden ja osallisuuden lähestymistapaa. Henkilöstömme moninaisuus, niiden taustat, kokemukset, kyvyt, tietämys, luovuus ja kaikkien heidän yksilöllisten erojen arvostaminen ovat kilpailuedun perusta. Maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä Henkel työllistää ihmisiä 120 maasta lähes 80 maassa. Noin 85 prosenttia työntekijöistämme työskentelee Saksan ulkopuolella ja yli puolet niistä. Uskomme, että monimuotoisuuteen ja osallisuuteen keskittyvä yrityskulttuuri on luovuuden, innovaatioiden ja keksintöjen keskeinen tekijä. Kykyämme tuottaa erinomaisia tuloksia tukee ja riippuu kyvystämme upottaa moninaisuus ja osallisuus yrityskulttuuriin ja liiketoimintamme tapaan.

Olemme sitoutuneet luomaan tiimejä, jotka vastaavat markkinoidemme, joilla toimimme, ja asiakkaiden, joiden kanssa työskentelemme, tarpeita, joita edustavat eklektinen valikoima kulttuuritaustoja, taitoja ja tietoja. Olemme vakuuttuneita siitä, että erilaiset tiimit edistävät innovaatioita ja uusia tapoja ongelmanratkaisuun; silti he tarvitsevat osallistavan kulttuurin ja johtajuuden auttaakseen heitä toimimaan parhaimmillaan.