Henkelin logo Düsseldorfin kattojen yllä

Yritys

Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Adhesive Technologies, Beauty Care sekä Laundry & Home Care.

Strateginen kehys

Strateginen kehys

Strategiset puitteet ohjaavat meitä tulevaisuuden muotoiluun.

Yrityskulttuuri

Yrityskulttuuri

Koko Henkelin henkilöstöä yhdistää yrityksen tavoite toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, ja siihen sitoudutaan vakaumuksella.

Henkel on kansainvälinen yritys, jolla on moninainen tuotevalikoima. Yrityksellä on vahvojen tuotemerkkiensä, innovaatioidensa ja teknologioidensa ansiosta johtava asema kolmella liiketoiminta-alueellaan niin teollisuus- kuin kuluttajapuolellakin. Henkel Adhesives Technologiesilla on kaikilla liimateollisuuden osa-alueilla johtava asema kansainvälisillä markkinoilla. Pesu- ja puhdistus- sekä Kosmetiikka-liiketoiminta-alueilla Henkelillä on monella markkina-alueella ja monessa kategoriassa johtava asema ympäri maailman. Henkelillä on takanaan 140 menestyksellistä vuotta.Vuonna 2020 Henkel ilmoitti myynnin olevan 19,3 miljardia euroa ja liikevoiton 2,6 miljardia euroa (oikaistu kertaluonteisilla voitoilla / uudelleenjärjestelykuluilla). Henkel työllistää noin 53.000 henkeä ympäri maailman –innokas ja moninainen tiimi, joita yhdistää vahva yrityskulttuuri, yhteinen päämäärä luoda kestäviä ja yhteisiä arvoja. Henkel on kansainvälisesti tunnustettu kestävän kehityksen edelläkävijänä. Henkelin etuoikeusosakkeet on noteerattu Saksan arvopaperipörssin DAX indeksissä.

Henkel Norden

Henkel ja sen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuodesta 1930 lähtien, jolloin Henkel & Cie perustettiin Helsinkiin. Henkel on toiminut Pohjoismaissa jo yli 90 vuotta, ja sen tuotemerkit, jotka tunnetaan laadusta ja innovaatiosta, ovat sekä kuluttajien että ammattilaisten suosiossa.

Henkel toimii Pohjoismaissa kaikilla kolmella liiketoiminta-alueella. Henkel Nordenin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on paikalliset toimistot Tanskassa ja Suomessa sekä kaksi tehdasta, jotka tuottavat uusimpia teknologioita edustavia liimatuotteita.

Moninaisuus ja osallisuus

Henkel, edistämme kokonaisvaltaista monimuotoisuuden ja osallisuuden lähestymistapaa. Henkilöstömme moninaisuus, niiden taustat, kokemukset, kyvyt, tietämys, luovuus ja kaikkien heidän yksilöllisten erojen arvostaminen ovat kilpailuedun perusta. Maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä Henkel työllistää ihmisiä 120 maasta lähes 80 maassa. Noin 85 prosenttia työntekijöistämme työskentelee Saksan ulkopuolella ja yli puolet niistä. Uskomme, että monimuotoisuuteen ja osallisuuteen keskittyvä yrityskulttuuri on luovuuden, innovaatioiden ja keksintöjen keskeinen tekijä. Kykyämme tuottaa erinomaisia tuloksia tukee ja riippuu kyvystämme upottaa moninaisuus ja osallisuus yrityskulttuuriin ja liiketoimintamme tapaan.

Olemme sitoutuneet luomaan tiimejä, jotka vastaavat markkinoidemme, joilla toimimme, ja asiakkaiden, joiden kanssa työskentelemme, tarpeita, joita edustavat eklektinen valikoima kulttuuritaustoja, taitoja ja tietoja. Olemme vakuuttuneita siitä, että erilaiset tiimit edistävät innovaatioita ja uusia tapoja ongelmanratkaisuun; silti he tarvitsevat osallistavan kulttuurin ja johtajuuden auttaakseen heitä toimimaan parhaimmillaan.