3-erbild-webseite-1640x514px

THIS IS HENKEL SUOMI

Yli 145-vuotisen perintömme avulla näytämme tietä kohti uusia ja parempia elämäntapoja joka päivä. Sekä tänään että tuleville sukupolville. Innovatiivisten ja kestävien tuotemerkkiemme ja tekniikoidemme kautta kaikissa tiimeissämme maailmanlaajuisesti.

Henkelillä on johtava asema sekä teollisuus- että kuluttajaliiketoiminnassa: Portfoliomme sisältää tunnettuja hiustenhoitotuotteita, pesuaineita, huuhteluaineita, mutta myös liimoja, tiivistysaineita ja pinnoitteita. 

Olemme Keitä Olemme ja Mikä Meitä Ajaa

WE ARE PIONEERS AT HEART FOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Tarkoituksemme “Pioneers at heart for the good of generations” yhdistää sen, mitä edustamme, miten toimimme, ja muodostaa strategiamme perustan. Perustajamme Fritz Henkelin yrittäjähenki erottaa ja yhdistää Henkelin työntekijät maailmanlaajuisesti. Kunnianhimoa ja motivaatiota työskennellä huomisen ratkaisujen puolesta. Tänään. Joka päivä. Emme tee tätä vain itsellemme, vaan myös tuleville sukupolville, koska jaamme vastuun.

Henkel Norden

Henkel ja sen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuodesta 1930 lähtien, jolloin Henkel & Cie perustettiin Helsinkiin. Henkel on toiminut Pohjoismaissa jo yli 90 vuotta, ja sen tuotemerkit, jotka tunnetaan laadusta ja innovaatiosta, ovat sekä kuluttajien että ammattilaisten suosiossa.

Henkel toimii Pohjoismaissa kaikilla kolmella liiketoiminta-alueella. Henkel Nordenin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on paikalliset toimistot Tanskassa ja Suomessa sekä kaksi tehdasta, jotka tuottavat uusimpia teknologioita edustavia liimatuotteita.

Toimintamme

HENKEL ADHESIVE TECHNO­LO­GIES

adhesive-foliage

Olemme maailman johtava liimojen, tiivisteiden ja pinnoitteiden valmistaja – teollisuudelle ja kuluttajille sekä käsityöläisille.

CONSUMER BRANDS

Abstract image representing the Henkel business Consumer Brand which represents Hair and Laundry & Home Care.

Consumer Brands on liiketoimintamme, joka kattaa kuluttajabrändit ja -tuotteet pesula- ja kodinhoito- sekä hiustenhoitoalueillamme.

Monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus

OLEN AINUTLAATUINEN. ME OLEMME HENKEL.

50 000 työntekijän ainutlaatuisuus on voimamme

Me Henkelillä uskomme ainutlaatuisuuden voimaan. Uskomme tasa-arvoon ja yhteenkuuluvuuden tunteeseen kaikille ihmisille kaikkine eroavaisuuksineen - yhteiskunnassamme ja työpaikallamme.

Työntekijöidemme monimuotoisuus, taustat, kokemukset, näkökulmat sekä jokaisen yksilöllisten erojen arvostus muodostavat kilpailuetumme perustan. Uskomme, että monimuotoisuuteen, tasa-arvoon ja osallisuuteen (DEI) keskittyvä yrityskulttuuri on keskeinen luovuuden ja innovaation liikkeellepaneva voima. Kykymme tuottaa hyviä tuloksia perustuu kykyymme tarjota DEI:tä yrityskulttuurissamme ja työtavassamme.

Olemme erittäin omistautuneet luomaan tiimejä, jotka vastaavat niiden markkinoiden tarpeita, joilla toimimme, sekä asiakkaiden kanssa, joiden kanssa työskentelemme ja jotka edustavat monenlaista kulttuuritaustaa, taitoja ja tietoja. Erilaiset tiimit luovat innovaatioita ja uusia tapoja ratkaista ongelmia; mutta he tarvitsevat myös osallistavaa kulttuuria ja johtajuutta toimiakseen parhaimmillaan.

Sylvie Nicol

Kollegamme tekevät eron. Globaalin tiimin monimuotoisuus ja osallistava yrityskulttuurimme antavat meille mahdollisuuden vahvistaa luovuuttamme ja innovatiivisuuttamme.