Oma sivukokoelmani

Henkelin logo Düsseldorfin kattojen yllä

Yritys

Henkel on globaali yritys, joka tarjoaa johtavia innovaatioita, tuotemerkkejä ja teknologioita kolmella liiketoiminta-alueella: Adhesive Technologies (liimateknologiat), Beauty Care (kauneudenhoito) sekä Laundry & Home Care (pesu- ja puhdistusaineet).

Henkel 2020+

Strategia

Strategiset prioriteettimme ohjaavat meitä muokkaamaan tulevaisuutta.

Yrityskulttuuri

Koko Henkelin henkilöstöä yhdistää yrityksen tavoite toimia kestävän kehityksen arvojen mukaisesti, ja siihen sitoudutaan vakaumuksella.

Henkel on kansainvälinen yritys, jolla on moninainen tuotevalikoima. 

Yrityksellä on vahvojen tuotemerkkiensä, innovaatioidensa ja teknologioidensa ansiosta johtava asema kolmella liiketoiminta-alueellaan niin teollisuus- kuin kuluttajapuolellakin.

Henkel Adhesives Technologiesilla on kaikilla liimateollisuuden osa-alueilla johtava asema kansainvälisillä markkinoilla. Pesu- ja puhdistus- sekä Kosmetiikka-liiketoiminta-alueilla Henkelillä on monella markkina-alueella ja monessa kategoriassa johtava asema ympäri maailman. Henkelillä on takanaan 140 menestyksellistä vuotta.  Henkel työllistää yli 50 000 henkeä ympäri maailman –innokas ja moninainen tiimi, joita yhdistää vahva yrityskulttuuri, yhteinen päämäärä luoda kestäviä ja  yhteisiä arvoja.

Henkel on kansainvälisesti tunnustettu kestävän kehityksen edelläkävijänä.  Henkelin etuoikeusosakkeet on noteerattu Saksan arvopaperipörssin DAX indeksissä.

Henkel Norden

Henkel ja sen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuodesta 1930 lähtien, jolloin Henkel & Cie perustettiin Helsinkiin. Henkel on toiminut Pohjoismaissa jo yli 90 vuotta, ja sen tuotemerkit, jotka tunnetaan laadusta ja innovaatiosta, ovat sekä kuluttajien että ammattilaisten suosiossa.

Henkel toimii Pohjoismaissa kaikilla kolmella liiketoiminta-alueella. Henkel Nordenin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on paikalliset toimistot Tanskassa ja Suomessa sekä kaksi tehdasta, jotka tuottavat uusimpia teknologioita edustavia liimatuotteita.

3:04Min.

Corporate Video

Henkel in less than 4 minutes

19.9.2014

Katselukertaa:

Liiketoimintayksikkömme pähkinänkuoressa

Henkelin historia

Yli 140 vuotta tuotemerkkien menestystä.

Tarinan alussa on vuosi 1876 ja 28-vuotias tieteestä kiinnostunut kauppias, Fritz Henkel. Kahden liikekumppaninsa kanssa hän perusti Henkel & Cie -nimisen yhtiön Aachenissa 26. syyskuuta 1876 ja alkoi myydä ensimmäistä tuotettaan, silikaattipohjaista puhdistusainetta.

Seuraavien vuosien aikana saksalainen yrittäjäperhe ja tuhannet työntekijät kehittivät Henkelistä maailmanlaajuisen yrityksen.