YRITYSKULTTUURI

Corporate Culture Visual

Tarkoituksemme ilmaisee sen, mikä yhdistää meitä kaikkia Henkel: Pioneers at heart for the good of generations. Olemme maailmanlaajuisesti noin 48.000 kollegan monipuolinen tiimi, joka pyrkii rikastuttamaan ja parantamaan elämää joka päivä tuotteidemme, palveluidemme ja ratkaisujemme avulla. Tarkoituksemme on rakennettu juuristamme, ja sillä on pitkäaikainen perintö innovaatioista, vastuullisuudesta ja kestävyydestä tulevaisuuteen. Yhteiset arvomme ja johtamissitoumuksemme ohjaavat päätöksiä ja toimia joka päivä.

Our Visio ja Arvot

Kaikki alkoi unelmasta. Yli 145 vuotta sitten Fritz Henkel, yrittäjä ja rohkea pioneeri sydämessään, mullisti ihmisten arkipäivän. Näin hän käynnisti hoivaperinteen: työntekijöilleen, yhteiskunnalleen ja ympäristölleen. Kauan ennen kuin käsite oli olemassa, hän asetti kestävyyden etusijalle.

Nykyään nimi Henkel edustaa edelleen näitä arvoja. Yhtenäisyytemme on tehnyt meistä monipuolisen, noin 48.000 yhteisön, johon asiakkaat ja kuluttajat luottavat. Rikastamme ja parannamme miljardien elämää päivittäin tuotteidemme, palveluidemme ja ratkaisujemme avulla. Ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa vielä enemmän.

Rakennamme tienraivaushenkemme, tietämyksemme ja resurssimme muodostaaksemme määrätietoisen tulevaisuuden tuleville sukupolville. Innovaatioidemme ja teknologiamme avulla luomme arvoa asiakkaille ja kuluttajille, tuomme menestystä tiimeillemme ja olemme hyväksi maailmassa.

Henkel Purpose - Thumbnail

Meidän arvomme

Arvomme antavat pohjan kaikelle toiminnallemme, päätöksillemme ja toimintatavoillemme. Joudumme tekemään päivittäin paljon päätöksiä erittäin epävakaisessa ympäristössä. Samanaikaisesti olemme erittäin monipuolisia. Joukkomme koostuu erilaisista kulttuuritaustoista sekä kokemuksista, operoimme monilla erittäin erilaisilla markkinoilla ja teollisuudenaloilla. Siksi selkeät kaikkien jakamat, ymmärtämät ja toteuttamat arvot ovat ensiarvoisen tärkeitä tulevaisuuden menestyksellemme.

Toimintamme ohjeet

Olemme yritys, jolla on integriteettiä ja korkeita eettisiä standardeja liiketoimintatapamme suhteen, jokaisessa maassa, jokaisessa liiketoimintayksikössä ja -toiminnossa – asenne, joka korostuu tarkoituksessamme: Pionäärejä sydämestä hyvän vuoksi. Pionäärihenki ja noudattaminen kulkevat käsi kädessä.

Noudattaminen on ja tulee aina olemaan olennainen osa asenteitamme ja liiketoimintakäytäntöjämme. Toimintaohjeemme toimii kompassina teoillemme ja käyttäytymisellemme, ja se tukee meitä monimutkaisissa tilanteissa tekemään oikeat päätökset ja ylläpitämään yrityksemme maailmanlaajuista mainetta, jonka olemme ansainneet vuosikymmenten aikana asiakkailtamme, kumppaneiltamme ja yhteisöiltä, joissa toimimme.


Our Code of Conduct

Our Code of Conduct