Yrityskulttuuri

Henkel Purpose - Thumbnail

Tarkoituksemme ilmaisee sen, mikä yhdistää meitä kaikkia Henkel: Pioneers at heart for the good of generations. Olemme maailmanlaajuisesti yli 50.000 kollegan monipuolinen tiimi, joka pyrkii rikastuttamaan ja parantamaan elämää joka päivä tuotteidemme, palveluidemme ja ratkaisujemme avulla. Tarkoituksemme on rakennettu juuristamme, ja sillä on pitkäaikainen perintö innovaatioista, vastuullisuudesta ja kestävyydestä tulevaisuuteen. Yhteiset arvomme ja johtamissitoumuksemme ohjaavat päätöksiä ja toimia joka päivä.

Our Visio ja Arvot

Corporate Culture Visual

Kaikki alkoi unesta. 145 vuotta sitten yrittäjä ja rohkea sydämen edelläkävijä Fritz Henkel mullisti ihmisten jokapäiväisen elämän. Sen avulla hän aloitti perinnöstön: työntekijöilleen, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kauan ennen konseptin olemassaoloa hän asetti kestävän kehityksen etusijalle.

Nykyään nimi Henkel edustaa edelleen näitä arvoja. Yhtenäisyytemme on tehnyt meistä monipuolisen, yli 50.000 yhteisön, johon asiakkaat ja kuluttajat luottavat. Rikastamme ja parannamme miljardien elämää päivittäin tuotteidemme, palveluidemme ja ratkaisujemme avulla. Ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa vielä enemmän.

Rakennamme tienraivaushenkemme, tietämyksemme ja resurssimme muodostaaksemme määrätietoisen tulevaisuuden tuleville sukupolville. Innovaatioidemme ja teknologiamme avulla luomme arvoa asiakkaille ja kuluttajille, tuomme menestystä tiimeillemme ja olemme hyväksi maailmassa.

Meidän arvomme

Arvomme antavat pohjan kaikelle toiminnallemme, päätöksillemme ja toimintatavoillemme. Joudumme tekemään päivittäin paljon päätöksiä erittäin epävakaisessa ympäristössä. Samanaikaisesti olemme erittäin monipuolisia. Joukkomme koostuu erilaisista kulttuuritaustoista sekä kokemuksista, operoimme monilla erittäin erilaisilla markkinoilla ja teollisuudenaloilla. Siksi selkeät kaikkien jakamat, ymmärtämät ja toteuttamat arvot ovat ensiarvoisen tärkeitä tulevaisuuden menestyksellemme.