This isHenkel Suomi

3-erbild-webseite-1640x514px

Yli 145-vuotisen perintömme avulla näytämme tietä kohti uusia ja parempia elämäntapoja joka päivä. Sekä tänään että tuleville sukupolville. Innovatiivisten ja kestävien tuotemerkkiemme ja tekniikoidemme kautta kaikissa tiimeissämme maailmanlaajuisesti.

Henkelillä on johtava asema sekä teollisuus- että kuluttajaliiketoiminnassa: Portfoliomme sisältää tunnettuja hiustenhoitotuotteita, pesuaineita, huuhteluaineita, mutta myös liimoja, tiivistysaineita ja pinnoitteita. 

Olemme Keitä Olemme ja Mikä Meitä Ajaa

WE AREPIONEERS AT HEARTFOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Tarkoituksemme “Pioneers at heart for the good of generations” yhdistää sen, mitä edustamme, miten toimimme, ja muodostaa strategiamme perustan. Perustajamme Fritz Henkelin yrittäjähenki erottaa ja yhdistää Henkelin työntekijät maailmanlaajuisesti. Kunnianhimoa ja motivaatiota työskennellä huomisen ratkaisujen puolesta. Tänään. Joka päivä. Emme tee tätä vain itsellemme, vaan myös tuleville sukupolville, koska jaamme vastuun.

Henkel Norden

Henkel ja sen tuotteet ovat olleet Suomen markkinoilla jo vuodesta 1930 lähtien, jolloin Henkel & Cie perustettiin Helsinkiin. Henkel on toiminut Pohjoismaissa jo yli 90 vuotta, ja sen tuotemerkit, jotka tunnetaan laadusta ja innovaatiosta, ovat sekä kuluttajien että ammattilaisten suosiossa.

Henkel toimii Pohjoismaissa kaikilla kolmella liiketoiminta-alueella. Henkel Nordenin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on paikalliset toimistot Tanskassa ja Suomessa sekä kaksi tehdasta, jotka tuottavat uusimpia teknologioita edustavia liimatuotteita.

Toimintamme

HenkelAdhesiveTechno­lo­gies

adhesive-foliage

Olemme maailman johtava liimojen, tiivisteiden ja pinnoitteiden valmistaja – teollisuudelle ja kuluttajille sekä käsityöläisille.

Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands on liiketoimintamme, joka kattaa kuluttajabrändit ja -tuotteet pesula- ja kodinhoito- sekä hiustenhoitoalueillamme.

Moninaisuus ja osallisuus

Henkel, edistämme kokonaisvaltaista monimuotoisuuden ja osallisuuden lähestymistapaa. Henkilöstömme moninaisuus, niiden taustat, kokemukset, kyvyt, tietämys, luovuus ja kaikkien heidän yksilöllisten erojen arvostaminen ovat kilpailuedun perusta. Maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä Henkel työllistää ihmisiä 120 maasta lähes 80 maassa. Noin 85 prosenttia työntekijöistämme työskentelee Saksan ulkopuolella ja yli puolet niistä. Uskomme, että monimuotoisuuteen ja osallisuuteen keskittyvä yrityskulttuuri on luovuuden, innovaatioiden ja keksintöjen keskeinen tekijä. Kykyämme tuottaa erinomaisia tuloksia tukee ja riippuu kyvystämme upottaa moninaisuus ja osallisuus yrityskulttuuriin ja liiketoimintamme tapaan.

Olemme sitoutuneet luomaan tiimejä, jotka vastaavat markkinoidemme, joilla toimimme, ja asiakkaiden, joiden kanssa työskentelemme, tarpeita, joita edustavat eklektinen valikoima kulttuuritaustoja, taitoja ja tietoja. Olemme vakuuttuneita siitä, että erilaiset tiimit edistävät innovaatioita ja uusia tapoja ongelmanratkaisuun; silti he tarvitsevat osallistavan kulttuurin ja johtajuuden auttaakseen heitä toimimaan parhaimmillaan.