JOKA PÄIVÄ UUSI SUORITUKSIA JA PARANNUKSIA ELÄMÄSSÄ

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Näytämme tietä uusille ideoille ja parannuksille elämässä joka päivä. Tänään ja tuleville sukupolville. Brändiemme ja teknologiamme kautta kaikissa tiimeissä maailmanlaajuisesti.

Tarkoituksemme ilmaisee sen, mikä meitä Henkelissä yhdistää: Pioneers at heart for the good of generations. Rakennamme yrittäjähenkeemme, osaamiseemme ja resursseihimme luodaksemme merkityksellisen tulevaisuuden tuleville sukupolville.

Valmiina luomaan uusia ideoita!

KUVITELLA LAPSENLASSI KYSYVÄT MITÄ "HEITTÄ" TARKOITUS.

Mountain

Emme ole vielä siellä, mutta työskentelemme joka päivä kohti maailmaa, jossa kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä tai valmistettu uudelleenkäytettäviksi yhä uudelleen ja uudelleen.

KUVITELLA KIERTOTALOUS VAIN ON TALOUS.

Bridge

Emme ole vielä siellä, mutta työskentelemme joka päivä sellaisen maailman puolesta, jossa muovia ei päädy ympäristöön.

KUVITELLA KATSO HUOMINEN TAKAISIN JA ON TEHTY EROTUS TÄNÄÄN.

Woman in Laboratory

Emme ole vielä siellä, mutta työskentelemme joka päivä sellaisen maailman puolesta, jossa ympäristö ei ole enää kriisi. Mitä lisäämme: tule ilmastopositiiviseksi vuoteen 2030 mennessä.

KUVITELLA PUHDISTA VAATTEET BARAN KANSSA PIPA VESI

Laundry

Emme ole vielä perillä, mutta työskentelemme päivittäin maailman puolesta, jossa peseminen ei vaadi lähes lainkaan vettä tai energiaa.

KUVITELLA HIUSTEN HUOLTOSI MUKAUTETTU SINUN KORJAA MINUA

220818-hen-nhm-3395

Emme ole vielä siellä, mutta työskentelemme joka päivä kohti maailmaa, jossa jokainen tuote on luotu yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

KUVITELLA AUTON LATAAMINEN SEKUNNEISSA.

Adhesives Charging

Emme ole vielä perillä, mutta työskentelemme joka päivä kohti maailmaa, jossa ajoneuvojen lataaminen on nopeampaa kuin tankkaus. Korkean teknologian ratkaisumme auttavat rakentamaan parempia ja turvallisempia akkuja.

KUVITELLA EROT, JOTKA SAA MEIDÄT TULE LÄHEMMÄN TOISTASI.

Basketball

Emme vielä ole, mutta työskentelemme joka päivä sellaisen maailman puolesta, jossa jokaisen ainutlaatuisuus antaa meille mahdollisuuden saavuttaa yhdessä enemmän.

KUVITELLA KOULUTUS, JOKA JOHTAA TASA-ARVO.

Greenhouse

Emme ole vielä siellä, mutta työskentelemme joka päivä sellaisen maailman puolesta, jossa jokaisella on mahdollisuus tarttua potentiaaliinsa koulutuksen kautta.

LUODAAN TULEVAISUUDEN.
YHDESSÄ.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Tutustu uuteen designimme Henkel Brand Hubissa

Uusi muotoilumme on tullut jäädäkseen. Se on dynaaminen, värikäs ja helppokäyttöinen. Se mahdollistaa joustavuuden heikentämättä sitä, mikä tekee brändistämme niin vahvan ja tunnistettavan: ikoninen logomme, Henkelin punaisen ja valkoisen värit sekä ainutlaatuinen ja erittäin joustava uusi kirjasintyyppi tekevät brändistämme välittömästi tunnistettavan.

Henkelin monimuotoisuus – sen liiketoiminnat, tuotteet ja ihmiset – on aina ollut avain menestykseen. Sitä meidän brändimme tulee myös viestiä. Tästä syystä avaamme värimaailman, jossa esittelemme seuraavan sukupolven kirjasintyyppejä ja sukeltamme digitaalisen taiteen loputtomiin mahdollisuuksiin.