Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelu on meille tärkeää! Jos et löydä etsimääsi tietoa tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

  • Sähköposti: Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, otamme ne mielellään vastaan sähköpostitse. Valitse aiheesi alla olevasta listasta, tämä nopeuttaa meitä palautteen antamisessa sinulle. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen: etunimi.sukunimi@henkel.com
  • Löydät puhelinnumerot ja postiosoitteet toimipaikkojemme yleisesittelystä.
  • Voit käyttää myös tämän sivun lopussa olevaa yhteydenottolomaketta. Valitsemalla pyyntösi aiheen autat meitä ohjaamaan sen oikealle asiantuntijalle ja vastausaika lyhenee.

Kirjoita meille viesti 

Aihe / Kuluttajapalvelu *

Henkilötiedot

Käytämme tietojasi pyyntöösi vastaamiseen. Tietojesi käsitteleminen ja käyttäminen perustuu lainsäädäntöön, joka sallii tietojen käytön pyyntösi käsittelemiseksi.

Jos et ole antanut suostumustasi säilyttää tietojasi pidempään esimerkiksi sidosryhmien suhdehallinta, säilytämme tietoja vain niin pitkään kuin niitä tarvitaan edellä mainittuun tarkoitukseen tai lainsäädännössä velvoitetaan säilyttämään tiedot.

Tietosuojailmoituksessa on lisätietoja siitä, kuinka Henkel käsittelee henkilötietojasi.

Jotta voisimme vastata sinulle nopeasti, on tärkeää, että lähetät meille punaisella tähdellä merkityt tiedot. Muut tiedot ovat valinnaisia ja niitä käytetään vain kysymyksiisi, ehdotuksiisi tai pyyntöihisi vastaamiseen.