MEISTÄ

beauty-care-hair1-1-

Consumer Brands -liiketoimintayksikkömme kokoaa kuluttajatoimintamme saman katon alle. Optimoidun tuotevalikoiman, ikonisten tuotemerkkien ja vahvojen teknologioiden ansiosta kuluttajabrändeillä on johtava asema erityisesti hiustuotekategoriassa sekä pesula- ja kotihoitopalveluissa monilla markkinoilla ympäri maailmaa.

PARHAAT BRÄNDIMME

Naiset, joiden kori seisoo pöydällä, joka on täynnä Henkelin tuotteita, kuten: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. ja enemmän.

Innovatiiviset brändimme ratkaisevat kuluttajien tarpeita ja edistävät Henkelin kilpailuetua innovaation ja kestävän kehityksen alueilla.

YDINLUOK KAMME

På venstre side: kvinner bruker et hårpleieprodukt på det krøllete håret sitt, på høyre side en mann som bretter tøyet

Kuluttajatavarateollisuuden usean luokan alustana portfoliomme keskittyy kahteen ydinkategoriaan: Pesula ja kotihoito sekä Hiukset.

Mann på kjøkkenet tar oppvasken

Pesula ja taloudenhoito

Henkel aloitti toimintansa pesuaineilla lähes 150 vuotta sitten. Nykyään pyykinpesu- ja kotihoitovalikoimaamme kuuluvat puhdistusaineet, astianpesuaineet, pintakäsittelyt ja hygieniatuotteet.

Kvinner på badet vasker det brune lange håret i badekar

Hiukset

Hiuskategoriallamme palvelemme sekä kuluttajia että ammattiyrityksiä. Kuluttajille tarjoamme tuotteita hiusten värjäämiseen, muotoiluun ja hoitoon sekä jälleenmyyjille että suoraan asiakkaille. Ammattilaisille tarjoamme hoitoja, värjäys- ja muotoilutuotteita. Schwarzkopf Professional on kolmen parhaan joukossa maailman johtavien ammattilaisten hiustenhoitotuotteiden toimittajissa.