Schwarzkopf

Schwarzkopf on hiuskosmetiikkabrändi joka on jo yli 120 vuoden ajan edustanut laadukkuutta, asiantuntijuutta ja innovatiivisuutta. Schwarzkopfilla on kuluttajien täysi luottamus hiustenhoidossa.

Schwarzkopf rakentuu innovaatioista, luotettavuudesta, laadusta, luottamuksesta ja osaamisesta - nämä ovat menestyksemme kivijalka. Meitä vie eteenpäin intohimomme kauniisiin hiuksiin ja tämä heijastuu kaikkiin tuotteisiimme.

Kuluttajatuotteet

Professional HairCare for You

Schwarzkopf rakentuu innovaatioista, luotettavuudesta, laadusta, luottamuksesta ja osaamisesta – nämä ovat menestyksemme kivijalka. Brändin menestys ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat tulosta kyvystämme vastata kuluttajien korkeatasoisiin vaatimuksiin, josta myös viestimme sanomalla "Professional HairCare for you".

Meitä vie eteenpäin intohimomme kauniisiin hiuksiin ja tämä heijastuu kaikkiin tuotteisiimme. Schwarzkopf-brändin alta löytyy laaja tuotemerkkivalikoima kolmen eri kategorian tuotteita: hiustenhoito, hiustenmuotoilu ja hiusvärit. Näihin kuuluvat legendaariset tuotemerkkimme kuten Taft, Gliss, got2b, Blonde ja LIVE. Tunnettu Schwarzkopfin siluetti-logo löytyy jokaisesta tuotepakkauksestamme ja esiintyy näkyvästi jokaisessa mainoksessamme. Tämä muistuttaa jokaisesta tuoteinnovaatiosta, joka lanseerataan Schwarzkopf-nimen alle.

AMMATTILAISILLE

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Me uskomme kokonaisuuteen – yhdessä olemme parempia kuin erikseen. Me uskomme yhteiseen intohimoon – intohimoon hiuksia kohtaan. Me uskomme yhteistyöhön – molempia hyödyttävään kumppanuuteen.

Me olemme Schwarzkopf Professional ja me olemme kampaajia varten.

Kampaajamme ovat toimintamme ytimessä. Olemme rakentaneet dynaamisen liiketoimintamallimme kampaajiemme ympärille. Me tarjoamme innovatiiviset tuotteet, tarvittavan tuen, sekä asiantuntijoiden koulutuksen. Meidän menestyksemme mitataan kampaajien menestyksellä. Se on tärkeintä.