Adhesive Technologies

Henkel Adhesive Technologies on iskunkestävien ratkaisujen markkinajohtaja maailmanlaajuisesti. Olemme aikamme markkinajohtaja ja määritämme tulevaisuuden markkinoita ainutlaatuisten, uraauurtavien innovaatioiden, räätälöityjen ratkaisujen ja vahvojen brändien avulla liimojen, tiivisteiden ja toiminnallisten pinnoitteiden alalla. Yhdistämällä innovaatiomme, teknologiajohtajan asemamme sekä tiiviin asiakaskumppanuuden tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä lukemattomilla teollisuuden ja kuluttajatuotteiden aloille. Maailmanlaajuisen toimintamme ja erityisosaamisemme avulla pystymme tarjoamaan voittoisan yhdistelmän ensiluokkaisia palveluja ja johtavia teknologioita asiakkaille ja kuluttajille maailmanlaajuisesti.

Teollisuustuotteemme on jaettu käytetyn tekniikan perusteella viiden tuotemerkin alle: Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson ja Aquence. Kuluttaja- ja ammattilaismarkkinoilla meillä on neljä maailmanlaajuista merkkiä: Pritt, Loctite ja Pattex.

  • Pakkaus- ja kuluttajatuotteidenyksikkö tekee yhteistyötä tärkeiden tuotemerkkien valmistajien ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja kehittää innovatiivisia ja kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja elintarvikepakkauksiin ja kulutustuotteisiin.
  • Kuljetus- ja metalliteollisuudenyksikkö toimittaa asiakkaillemme erinomaisia järjestelmäratkaisuja, kattavan valikoiman tekniikoita ja teknisiä erikoispalveluja ajoneuvo-, ilmailu- ja metallintyöstöalalle.
  • Yleisen teollisuudenliiketoimintayksikkö tarjoaa asiakkaillemme kattavan tuotevalikoiman kestokulutustuotteiden tuotantoon ja huoltoon.
  • Elektroniikkateollisuudenyksikkö tarjoaa asiakkaille erikoisvalikoiman innovatiivisia ja edistyksellisiä liimausratkaisuja ja materiaaleja mikrosirujen ja elektroniikkakokoonpanojen ja lämmönsäätelyjärjestelmien tuotantoon.
  • Kuluttaja-, kauppa- ja rakennusliimojenyksikön laajassa valikoimassa on tunnettuja tuotemerkkejä niin yksityisille, kaupan- kuin rakennusalan käyttäjille.

Markkinat

Henkelin ratkaisuja käytetään lukemattomissa päivittäin tarvittavissa tuotteissa: autoissa, kirjoissa ja lehdissä, tietokoneissa, lentokoneissa, jääkaapeissa, matkapuhelimissa, huonekaluissa, kengissä, tekstiileissä, pakkauksissa ja monissa muissa tavaroissa.

Palvelut