Ceresit

Rakennushankkeet ovat monimutkaisia ja edellyttävät erikoistuotteita. Kaikki tarjoamamme ratkaisut perustuvat tasaiseen laatuun ja pitkään karttuneeseen kokemukseen. Ceresit-tuotteet jakautuvat kolmeen pääryhmään: kiinnityslaasteihin, vedeneristystuotteisiin ja kotien lämmöneristysratkaisuihin. Tarjoamme laajan valikoiman erikoistuotteita ja järjestelmäratkaisuja teollisuuteen ja rakennusalan ammattilaisille.

Ceresit tunnetaan kasvavalla alalla johtavana tuotemerkkinä laatoituksen ja ulkoisen lämmöneristyksen asiantuntijaratkaisuissa. Liiketoimintamme menestyksen salaisuus on yhteistyö ammatinharjoittajien ja erikoisalojen edustajien kanssa. Päätavoitteemme on olla luotettu, osaava yhteistyökumppani ammattilaisrakentajille. Keskitymme avainarvoihimme innovaatioon, laatuun, tekniseen osaamiseen ja kestävään kehitykseen. Niiden avulla teemme parhaamme tarjotaksemme jatkuvasti innovatiivisia, laadukkaita järjestelmäratkaisuja. Ceresit tunnetaan luotettavuudestaan ja ammattitason laadusta, mutta myös energiatehokkuuden ja luonnonvarojen suojelun eteen tehdystä työstä.

Kattava kokemuksemme, osaamisemme, tekniikkamme ja innovatiiviset tuotteemme auttavat asiakkaita toimimaan menestyksekkäästi ja tehokkaasti omilla aloillaan ja säästämään samalla luonnonvaroja. Laatua ammattilaisille.

Huippu-
tuotemerkki
www.henkel-adhesives.fi

Ammattilaistuotteet

Suurissa rakennusprojekteissa tarvitaan ennen kaikkea kahta asiaa: paljon kokemusta ja uusimman sukupolven parhaita tuotteita. Ceresit on yli 100-vuotisen historiansa aikana osoittanut, että sillä on molempia. Ja siksi ihmiset kaikkialla maailmassa ovat luottaneet Ceresitiin.

Ceresit tarjoaa tuoteportfolion, joka on suunniteltu vastaamaan rakennusmiesten, arkkitehtien, ja urakoitsijoiden tarpeisiin päivittäisessä rakennustyössä. Valikoimamme tarjoaa ratkaisuja seuraavilla alueilla:

  • Alustan pohjustustyöt
  • Vedeneristys
  • Korjaus ja remontointi
  • Kiinnitys ja liimaus
  • Tiivistys ja pinnoitus
  • Täyttäminen
  • Asennustyöt
  • Eristäminen – erityisesti pystyrakenteissa

Kuluttajatuotteet

Jokaiselle, joka haluaa käytännöllisyyttä rakennus- tai remonttityöhön: Ceresit-valikoimaan kuuluu tuotteita taidoiltaan monentasoisille remonttimiehille, jotka haluavat laadukkaita ja kestäviä tuloksia helposti.