CONSUMER BRANDS

Naiset, joiden kori seisoo pöydällä, joka on täynnä Henkelin tuotteita, kuten: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. ja enemmän.

Käytämme monen kategorian kuluttajabrändialustaa, joka edustaa laajaa tuotevalikoimaa ja tunnettuja brändejä. Monipuolinen tuotevalikoimamme keskittyy useisiin kuluttajabrändeihin keskittyen vahvasti kahteen ydinkategoriaan: Laundry & home care and hair (Pesula & Kotihoito ja Hiukset).

POISTAA KULUTTAJIEN TARPEET TARVITTAMISEEN DRIVIN KAUTTA
INNOVAATIOITA IKONISTEN BRANDIEN JA TEKNOLOGIAN KANSSA

Brändiportfoliomme

Filter
Filter
Alue
Alue Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Asiakassegmentit
Asiakassegmentit Filter
Reset
Tuoteryhmä
Tuoteryhmä Filter
Reset

YDINLUOKKAMME

Abstrakt bilde i blå farger som symboliserer en vaskeprosess

Pesula ja taloudenhoito

Brändimme, kuten Tolu, Havu Mäntysuopa tai Mini Risk, ovat avainasemassa kuluttajien jokapäiväisessä elämässä. Haluamme innostaa tulevia sukupolvia kestäviin tuoteratkaisuihin, joita ohjaavat kuluttajakäyttäytymisen muutokset. Siksi teemme yhteistyötä kuluttajien ja asiakkaidemme kanssa kehittääksemme markkinoiden johtavia brändejä ja tuotteita esimerkiksi pyykinpesun, astianpesun, pintapuhdistusaineiden ja wc-hoidon aloilla.

Abstrakt bilde i oransje farger som symboliserer en hårstrå

Hiukset

Hiuskategoriallamme palvelemme sekä kuluttajia että ammattiyrityksiä. Suhtaudumme intohimoisesti hiuksiin, ja brändimme, kuten Schwarzkopf, Live tai got2b, heijastavat sitä todella. Olipa kyseessä hiustenhoito-, värjäys- tai muotoilutuotteet kuluttajillemme tai innovatiiviset hiusten hoito-, värjäys-, viimeistely- tai muotoilutuotteet ammattikampaajille - brändimme ovat sitoutuneet laatuun, turvallisuuteen, kestävyyteen ja korkeaan suorituskykyyn.