BlondMe

Itsevarma. Vahva. Yksilöllinen. Unohtumaton.
Ainut blondeille omistettu tuotesarja.

BlondMe tarjoaa maksimaalista räätälöitävyyttä vaalennuspalveluihin täydellä itsevarmuudella ja täysin turvallisesti väri- ja hoitoinnovaatioiden sekä Bonding-teknologian ansiosta.

Itsevarma
BlondMe on ensimmäinen väri- ja hoitosarja, joka sisältää edistyksellisen Bonding-teknologian paremman hiuslaadun saavuttamiseksi, jopa kaikista vaativimmissa tilanteissa. Integroitu Bonding-teknologia tarjoaa täydelliset blondit lopputulokset kolmessa vaiheessa: hiusrakenteen suojaus, hiusrakenteen vahvistaminen ja hiusrakenteen ylläpito.

Vahva
Lyömätön 9 asteen vaalennusteho BlondMe Bond Enforcing Premium 9+ vaalennusjauheella, johon on integroitu Bonding-teknologia. Voimakas ja hiusvaurioilta suojaava BlondMe vähentää hiusvaurioita vaalennuksen ja valkaisun aikana paremman hiuslaadun saavuttamiseksi.

Yksilöllinen
Helpoilla ja käyttövalmiilla tuotteilla ainutlaatuinen värisarjamme tarjoaa maksimaalista räätälöitävyyttä vastatakseen asiakkaidemme yksilöllisiä toiveita ja hiustyyppejä. Ensimmäinen blondeille räätälöity hoitosarja on kehitetty hoitamaan etenkin vaaleiden hiusten haurasta rakennetta.

Unohtumaton
Löydä uusimmat vaaleat trendit ja selätä kaikki vaaleat haasteet kuudella unohtumattomalla tyylillämme ja tekniikallamme.