FAQ

Uramahdollisuudet Henkelillä

"Henkelin henki"

Joidenkin mielestä tärkeintä on osallistuminen. Mutta Henkelillä me kuitenkin kilpailemme voittaaksemme. Kyse on siitä tietystä ylimääräisestä motivaatiosta, kunnianhimosta ja intohimosta työhön, joka yhdistää kaikkia työntekijöitämme ympäri maailmaa. Se näkyy jokaisessa liiketoimintayksikössä, jokaisessa työssä ja kaikilla tasoilla yrityksessämme.

Henkelin menestys perustuu ihmisiin, jotka ovat avoimia uusille kokemuksille – ihmisiin, jotka ovat yrittäjähenkisiä ja etsivät innovatiivisia ideoita brändeillemme ja teknologioillemme kaikkialta maailmasta.

Henkeliläisiä yhdistää maailmanlaajuisesti yksi ajatus: Olemme yksi tiimi. Tätä me kutsumme "Henkelin hengeksi".

Heräsikö kiinnostuksesi ja haluatko kuulla lisää?
Ota meihin yhteyttä henkilökohtaisesti jonkin tapahtumamme yhteydessä tai lähetä hakemuksesi verkossa jo tänään: www.henkel.fi/jobs.


Löydät nykyiset avoimet työpaikkamme verkkosivuiltamme kohdasta Ura > Työpaikat ja niihin hakeminen.
Tutustu uramahdollisuuksiimme ja lähetä hakemuksesi verkossa osoitteessa https://www.henkel.fi/ura/tyoepaikat-ja-hakemukset.

Kaikki Henkelin avoimet työpaikat löytyvät osoitteesta https://www.henkel.fi/ura/tyoepaikat-ja-hakemukset.

Täytä vain työprofiilisi  rekrytointiportaalissa ja aktivoi 'työnvälittäjä’. Profiilistasi riippuen saat ilmoituksen tulevista avoimista työpaikoista. Onnea työnhakuun. (Tiedot englanniksi)

Hakuprosessi

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Koska hakuprosessimme on standardoitu, työnhakijoita kannustetaan täyttämään profiilinsa osoitteessa https://www.henkel.fi/ura.

Jos näet tehtävän, josta olet kiinnostunut ja johon sinulla on pätevyys, täytä vain hakemuksesi verkossa. Niin helppoa se on! Onnea matkaan.

Tärkeimmät ovat ansioluettelosi (CV) ja todistuksesi. Verkossa olevan hakujärjestelmämme avulla voit luoda oman yksilöllisen profiilisi osoittaaksesi, että olet täydellinen ehdokas tehtäväämme.

Lähetä meille kaikki tarvittavat hakemusasiakirjat (esim. työharjoitteluraportit, todistukset, koulutustiedot) digitaalisessa muodossa koottuna PDF-tiedostoon.

Kyllä. Täytä vain profiilisi rekrytointiportaalissamme. Kun olet luonut profiilisi, voit hakea useita työtehtäviä.

Rekrytointitiimi käsittelee hakemuksesi, minkä vuoksi suoraa yhteyshenkilöä ei ole. Jos yhteyshenkilöä ei ole, kirjoita viestiisi esimerkiksi: "Arvoisa vastaanottaja".

Kyllä. Koska Henkel on kansainvälinen yritys, työskentelet kollegoiden kanssa ympäri maailmaa, ja englanti on yrityksemme virallinen kieli. Yleisenä sääntönä on, että työhakemus kirjoitetaan samalla kielellä, jota työpaikkailmoituksessa on käytetty.

Kyllä. Kaikki rekrytointiportaalissamme olevat työpaikkailmoitukset ovat edelleen avoinna, ja ne poistetaan vasta, kun paikka on täytetty. Harjoittelupaikkoja tarjotaan vuosittain, joten niistä ilmoitetaan jatkuvasti. Sinun ei tarvitse huolehtia päivämäärästä.

Rekrytointitiimimme auttaa sinua kaikissa hakemukseesi liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä tiimiin täällä.

Jos sinulla on teknisiä kysymyksiä tai sinulla on kysyttävää hakuprosessista portaalin kautta, napsauta täältä.

Se voi vaihdella työprofiilin mukaan. Yleensä hakemuksesta sijoittumiseen kuluu vain muutama viikko. Harjoittelupaikkaa tulee hakea neljä-kuusi kuukautta etukäteen. Täältä voit lukea lisää Henkelin haku- ja valintaprosessista.

Jokainen Henkelin työtehtävä on ainutlaatuinen, ja oikean ehdokkaan löytäminen on tärkeää sekä hakijalle että Henkelille. Haluamme varmistaa, että sekä ehdokas että yritys sopivat hyvin toisilleen. Annamme hakijoille palautetta koko prosessin ajan.

Oppisopimus

Kaikkien oppisopimuskoulutuksesta tai integroidusta tutkinto-ohjelmasta kiinnostuneiden tulee lähettää hakemus verkossa. Se on nopeaa ja säästää aikaa ja rahaa.

Jos opiskelet koulutuskeskuksessa tai yritystehtävän aikana, koulutamme sinua 7,5 tuntia päivässä. Ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa työaika riippuu aikataulustasi.

Kyllä, opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa työharjoittelu Henkelillä. Paikkojen määrä on kuitenkin rajoitettu. Kaikki avoimet työharjoittelupaikat löytyvät rekrytointiportaalistamme – hae verkossa.

Harjoittelupaikka

Työharjoittelun päivämäärät ovat joustavia, eivätkä ne ole sidottu lukukausisuunnitelmaasi. Hae vähintään 4–6 kuukautta etukäteen, sillä monesti paikat täyttyvät nopeasti.

Meillä on harjoittelupaikkoja kaupallisissa, kemian- ja teknologia-alan yksiköissämme.
Tarjoamme harjoittelupaikkoja seuraavilla aloilla:

 • Markkinointi, myynti, markkinatutkimus
 • Ostot, logistiikka, toimitusketjun hallinta
 • Rahoitus, kirjanpito, taloushallinto
 • Henkilöstöhallinto, yritysviestintä, IT ja laki
 • Tuotekehitys, tutkimus ja analytiikka, pakkaukset

Löydät listan tämän hetkisistä harjoittelupaikoistamme Henkelin verkkosivuilta Työpaikat ja hakemuksettai Facebook-sivuilta Henkel Careers. Lähetä hakemuksesi vähintään 4–6 kuukautta ennen suunniteltua työharjoittelua, sillä monet paikat täyttyvät nopeasti.

Kyllä voit. Ei ole parempaa tapaa saada ideoita, inspiraatiota ja motivaatiota onnistuneen opinnäytetyön tekemiseen kuin työharjoittelu – varsinkin Henkelin kaltaisessa upeassa yrityksessä. Huomioithan, että emme yleensä tarjoa opinnäytetyön aiheita, vaan pyydämme sinua itse tekemään konkreettisia ehdotuksia. Suurin osa opinnäytetyöehdokkaista on suorittanut harjoittelun Henkelillä.

Vakituinen työ

Henkelillä on tarjolla monenlaisia uramahdollisuuksia. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme sivustollamme tai hae työpaikkoja Henkel Careers Facebook -sivuilta 

Et varmasti kadu sitä!
 

Henkel tarjoaa tutkinnon suorittaneille useita mahdollisuuksia siirtyä työelämään – mukaan lukien kansainväliset näkökulmat ja työkierto.

Alueesta ja tehtävästä riippuen Henkel tarjoaa erityisiä trainee-ohjelmia:

 • 24 kuukauden rahoitusalan trainee-ohjelma yrityksen sisäisessä auditointiyksikössä Saksassa.
 • Talent On-boarding -ohjelma markkinoinnissa ja myynnissä Beauty Care -liiketoimintayksikössämme.

Yleensä vastavalmistuneet aloittavat Henkelillä vakituisessa työssä. Se tarjoaa monia etuja, kuten:

 • Vastuu heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
 • Laaja-alaista käytännön työtä ja valmennusta suoralta esimieheltä.
 • Räätälöity koulutus- ja kehitysohjelma.
 • Usein kuuden kuukauden pituinen työkierto kahden ensimmäisen vuoden aikana.

Kykyjenhallintamme perustuu Triple Two -filosofiaamme: annamme kykyjemme työskennellä vähintään kahdessa eri tehtävässä, kahdella eri liiketoiminta-alueella ja kahdessa eri maassa. Filosofia perustuu uskomukseemme, että työskentely eri tehtävissä, liiketoimintayksiköissä ja toiminnoissa on hyväksi henkilökohtaiselle kehityksellesi ja parantaa ymmärrystäsi Henkelistä globaalina yrityksenä.

Lue lisää tulevaisuudestasi Henkelillä

Henkelin eri työntekijöiden kasvot. He näyttävät luottavaisilta ja hymyilevät.

Uskalletaan vaikuttaa asioihin yhdessä.

Henkelillä ura tarkoittaa kasvua eloisassa ja monimuotoisessa luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden ilmapiirissä, jossa ideoita on helppo toteuttaa.
Uskallatko vaikuttaa asioihin? Keskustellaan yhdessä.