URA


Me Henkelillä uskallamme vaikuttaa asioihin

Siellä missä teknologia ja kuluttajatuotteet kohtaavat, voit todella vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, johtaviin brändeihin ja tehokkaisiin liiketoimintoihin kaikkialla maailmassa. Urasi Henkelillä auttaa edistämään kestävämpää tulevaisuutta. Ja se tarkoittaa kasvua elävässä ja monimuotoisessa luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden kulttuurissa. Rakastamme rohkeutta ja tuoreita ideoita tiimeissä, jotka välittävät ja uskaltavat.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Miksi Henkel?

Voit olla suunnanmuuttaja

Suunnanmuuttajana toimiminen Henkelillä tarkoittaa vastuun kantamista alusta alkaen, digitaalisen muutoksen edistämistä ja uusien ideoiden synnyttämistä.

Henkelin työntekijä erilaisissa kuvissa työnsä ympäriltä. Hän työskentelee iPadillaan, poseeraa kameralle ja esittelee valkoisen kengän Persil Sneaker Clean -logon viereen.

Tavata Tilak

Henkelissä voin haastaa "status quon" ja olla innovatiivinen.
Choicify-mobiilivärikonsultaatiosovelluksen avulla olen määritellyt uudelleen tavan, jolla kuluttajat löytävät itselleen parhaat tuotteet ja heidän tarpeitaan. Tämä innovaatio sai alkunsa yhteisestä halusta häiritä markkinoita tuomalla markkinoille jotain uutta ja vaikuttavaa. Nyt voin kutsua itseäni keksijäksi. 

Tilak, Corporate Director Digital Commerce

Työskentelemme tiiminä

Joukkueena toimiminen Henkelillä tarkoittaa yhteistyöhön perustuvaa ajattelutapaa, joka perustuu luottamukseen ja läpinäkyvyyteen ja johon monimuotoisuus liittyy olennaisena osana.

Henkelin työntekijä työympäristössään. Hän selaa puhelinta, työskentelee kannettavalla tietokoneella, soittaa ja poseeraa kameralle.

Esittelyssä Orryana

Tiimissämme kaikki kuuntelevat toisiaan eikä tiukkoja hierarkiarajoja ole. Yritys suhtautuu monimuotoisuuteen ja osallistamiseen erittäin vakavasti. Suuri voitto oli viestintä meidän ja yhteisömme välillä Black Lives Matter -liikkeen levitessä netissä. On uskomatonta voida tarjota suuri näyttämö näin tärkeille asioille.

Orryana, International Community Manager

Voit muokata uraasi

Uran muokkaaminen Henkelin kaltaisessa monikansallisessa organisaatiossa, jossa laaja tuotevalikoima, merkitsee, että seuraava askel on vasta edessä.

Henkelin työntekijä työpaikkansa edessä. Hän poseeraa kameralle, lajittelee Persilin #Rethink Fashion -kampanjan kylttejä ja hymyilee.

Esittelyssä Nora

Kunnianhimoisen uran tavoittelu ei ole aina helppoa. Se voi viedä työntekijän äärirajoille. Mutta jos rakastat uusia haasteita, mikään ei voi olla kasvusi tielläHenkelillä. Olen jo varhain oppinut ottamaan vastuuta ja ottamaan ohjat omiin käsiini. Kehitän nyt rohkeita strategioita jatkuvasti kehittyville tuotemerkeille. Aivan kuten minäkin kehityn.

Nora, Director International Marketing

Tarjoamme muutakin kuin työpaikkoja

Koska Henkel tarjoaa muutakin kuin työpaikkoja, se vaikuttaa ihmisten elämään, koko teollisuudenalaan ja edistää planeettamme kestävää tulevaisuutta.

Henkelin työntekijä esitelty työpaikallaan. Kuvassa muovikuutio ja hän työskentelee pakkauksen parissa.

Esittelyssä Eduardo

Pelkkä työnteko ei ole koskaan ollut minulle tärkeää, vaan olen aina halunnut tuntea, että voin työni avulla parantaa ihmisten elämää. Henkeliltä löysin paikan, jossa voin kehittyä omalla alallani, nauttia työstäni ja tehdä maailmasta kestävämmän. Pakkauspäällikkönä tehtäväni on vähentää muovin kulutusta. Minulle se on enemmän kuin "vain työ".

Eduardo, International Packaging Manager

Miksi Henkel?

Globaalit ja monimuotoiset tiimimme muovaavat parempaa huomista

Miten teemme urastasi antoisan

Palkitsemme pitkälle pyrkimisestä

Lue lisää tulevaisuudestasi Henkelillä

Henkelin eri työntekijöiden kasvot. He näyttävät luottavaisilta ja hymyilevät.

Uskalletaan vaikuttaa asioihin yhdessä.

Henkelillä ura tarkoittaa kasvua eloisassa ja monimuotoisessa luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden ilmapiirissä, jossa ideoita on helppo toteuttaa.
Uskallatko vaikuttaa asioihin? Keskustellaan yhdessä.