fi-students-and-graduates-header-collage

Uskallatko vauhdittaa uraasi heti alusta lähtien?

Henkel tarjoaa ympäristön, jossa voit kasvaa ammatillisesti ja verkostoitua. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden harjoitteluun kansainvälisessä organisaatiossa, joka on ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden uraasi. Seuraavassa kuusi syytä, miksi sinun kannattaa hakea meille harjoittelijaksi.

Hae nyt
opiskelija Nina, kansainvälisen markkinoinnin, pesula- ja kotihoidon harjoittelujakso; osasto Käsitiskien pesu

Uskotko ideoihin niin kuin Nina?

Kaksi seikkaa vakuutti Ninan siitä, että Henkel on mahtava työpaikka: Kansainvälinen tiimi ja sitoutuminen suuriin ideoihin. Lisäksi on yksi erityinen syy, jonka ansiosta hän voi nyt muistella monia hienoja saavutuksia.

opiskelija Alam, kansainvälisen monimuotoisuuden ja osallisuuden harjoittelu, yrityshenkilöstö

Haluatko oppia jatkuvasti lisää kuten Adam?

Konsernin henkilöstöhallinnon harjoittelijana Alam pitää monimuotoisuutta keskeisenä tekijänä Henkelin kulttuurissa. Mutta on vielä muutamia muita syitä siihen, miksi hän pitää Henkeliä mahdollisena tulevana työnantajanaan – oltuaan harjoittelijana vasta yhden kuukauden.

opiskelija Claire, työharjoittelu kauneudenhoito- ja tuotekehitysalalla – antiperspirantti ja deodorantti, Advanced Research APDO

Uskallatko pitää mielesi avoimena kuten Claire?

Tutkimus- ja kehitysosastolla vietetyn vuoden jälkeen Claire ei ainoastaan nähnyt uusien innovaatioiden kehittyvän vaan oppi myös ymmärtämään niitä. Lisäksi hän ymmärtää nyt vahvan harjoittelijayhteisön edut.

Lue lisää hakuprosessistamme

Kolmivaiheinen prosessi tuo esille kykysi ja osaamisesi ja vie sinut lähemmäs seuraavaa uravaihettasi. Aloita työhakemuksella verkossa, saa kutsu haastatteluun ja vastaanota työtarjous. Odotamme innolla tapaavamme sinut.

Hae nyt

Löydä itsellesi juuri sopivin työpaikka ja aloita urasi

Riippumatta kiinnostuksen kohteistasi tai vahvuuksistasi, Henkelillä on sinulle sopiva paikka.


Tutustu kaikkiin avoimiin paikkoihin

Lue lisää tulevaisuudestasi Henkelillä

Henkelin eri työntekijöiden kasvot. He näyttävät luottavaisilta ja hymyilevät.

Uskalletaan vaikuttaa asioihin yhdessä.

Henkelillä ura tarkoittaa kasvua eloisassa ja monimuotoisessa luottamuksen ja yhteenkuuluvuuden ilmapiirissä, jossa ideoita on helppo toteuttaa.
Uskallatko vaikuttaa asioihin? Keskustellaan yhdessä.