3 kysymystä Alamille

Shah Alam Jalal

Tehtävänimike: Harjoittelija konsernin Global Diversity & Inclusion -tiimissä    
Kesto: 6 kuukautta 
Liiketoimintayksikkö: Konsernin henkilöstöosasto

Mikä on tärkein oppimasi asia työharjoittelussasi Henkelillä?
Olen harjoittelijana Henkelin D&I:ssä ja laadimme nyt toimintasuunnitelman esittelyä. Yllätyin nähdessäni, miten tiimimme hoitaa tehtäviä. He esimerkiksi käyttävät aikaa artikkelien, kirjojen jne. lukemiseen ja ovat aina ajan tasalla. Olen oppinut, että "Henkelillä oppiminen ei lopu koskaan".

Mikä on hauskinta Henkelillä työskentelyssä?
A) Minulle se on vapaa pukeutuminen. Tästä lähtien saan käyttää rentoja työasuja. Itse asiassa se vähentää stressiä. Kuulun milleniaalien ja Z-sukupolven välimaastoon. Olen todella tyytyväinen, kun kukaan ei arvioi minua sen mukaan, miten pukeudun vaan mitä teen.

B) Olen välillä mielelläni yksin, ja avoin toimistoalue, jossa on kahvila, on lempipaikkani. Joskus käytän tilaa työskentelyyn tai vain rentoutumiseen.

Mitä tekee Henkelillä työskentelystä ainutlaatuista?
Työskentelen konsernin D&I-tiimissä ja teen tiivistä yhteistyötä monimuotoisuus- ja osallisuusjohdon kanssa. Minut otettiin mukaan lähes kaikkiin käsillä olleisiin tehtäviin. Minulla oli myös mahdollisuus keskustella muiden aluejohtajien kanssa ja kirjoittaa heille hyvin usein. Tunnen olevani osa maailmanlaajuista Henkelin verkostoa.