Abstrakti kuva, joka edustaa Henkelin Adhesive Technologies, Consumer Brands (Hiuksia sekä pyykinpesua ja kotihoitoa).

MEIDÄN TOIMINTA

Henkelillä on brändeillämme, innovaatioillamme ja teknologioillamme johtava markkina-asema Ruotsissa ja ympäri maailmaa teollisuus- ja kuluttajateollisuudessa.

Kaksi liiketoimintayksikköämme yhdistää uraauurtava henki kuvitella ja parantaa elämää joka päivä – tänään ja tuleville sukupolville. Perustuu vahvaan yli 145 vuoden perintöön. Tuotteillamme on tärkeä rooli miljoonien ihmisten jokapäiväisessä elämässä ja ne auttavat muuttamaan kokonaisia toimialoja.

Adhesive Technologies on maailman johtava liimojen, tiivistysaineiden ja funktionaalisten pinnoitteiden markkinoilla. Kuluttajabrändeillä on johtava asema hiuskategoriassa sekä pesula- ja kotihoitotuotteissa Ruotsissa ja monilla markkinoilla ympäri maailmaa. Lue lisää kahdesta liiketoimintayksiköstämme sekä brändeistämme ja liiketoimintaportfolioistamme.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Taustalla naisen kasvot. Edessä hänen kätensä sinisillä käsineillä pitämällä ruuvia sinisellä kierreluitolla.

Olemme johtavia tämän päivän markkinoita ja muotoilee huomisen liimojen, tiivisteiden ja funktionaalisten pinnoitteiden avulla - teollisuudelle ja kuluttajille sekä käsityöläisille.

KULUTTAJAT

Naiset, joiden kori seisoo pöydällä, joka on täynnä Henkelin tuotteita, kuten: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft. ja enemmän.

Kuluttajabrändivalikoimamme on olennainen osa monien kuluttajien jokapäiväistä elämää. Tarjoamme tunnettuja korkealaatuisia tuotteita hiustenhoitoon, muotoiluun ja värjäykseen, pesuaineita, hoitoaineita ja paljon muuta kuluttajillemme ja ammattikampaajillemme maailmanlaajuisesti.