Ura Henkelillä

Identiteettimme rakentuu yrittäjähenkiselle ajattelulle. Osana monimuotoisia ja globaaleja tiimejämme pääset osallistumaan joka päivä ideoidesi toteuttamiseen. Tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia. Meillä voit tehdä urasta juuri omannäköisesi ja osallistua aktiivisesti Henkelin tuotemerkkien ja teknologioiden kehittämiseen.

Uramahdollisuudet Suomessa

Henkelin liiketoiminnan paikallinen menestys Suomessa on täysin 90 työntekijämme ansiosta. Rekrytoimme innostuneita ja innovatiivisia ihmisiä ja tarjoamme heille voimaannuttavan ja haastavan työympäristön ja näin voimme parhaiten hyödyntää heidän osaamisensa ja kunnianhimonsa.

Mitä Henkel tarjoaa? Houkuttelevia etuja työntekijöille

Olet lahjakas ja tähtäät pitkälle. Me haluamme vahvistaa maailmanlaajuista tiimiämme. Jos persoonasi ja kykysi tekevät meihin vaikutuksen, tarjoamme sinulle uskomattomia mahdollisuuksia – ympäri maailmaa.

Mitä voit odottaa Henkel-tiimiläisenä?

Haluamme olla parhaita kaikessa, mitä teemme. Yrityskulttuuriamme leimaa yrittäjähenkinen ajattelu ja jatkuva valmius muutokseen. Innovaatiot luovat todellista arvoa asiakkaillemme. Sitoutuminen kestävään kehitykseen on aina ollut tärkeä tekijä menestyksemme kannalta. Työympäristön moninaisuus, joka tulee esiin myös työntekijöiden mieltymyksissä, taidoissa ja osaamisessa, on meille tärkeä arvo ja kilpailuetu. Siksi tuemme työntekijöidemme henkilökohtaista kehitystä.

Opiskelijat

Onko tavoitteenasi päästä pitkälle? Hienoa! Todellinen kunnianhimo ja päättäväisyys eivät astu kuvioihin vasta opintojen päättyessä. Sinun ei tarvitse odottaa, että pääsisit näyttämään kykyjäsi. Onnistunut harjoittelu tai osallistuminen Henkel Innovation Challenge -haasteeseen opiskeluaikana on paras tae loistavan aloituspaikan ja lupaavan uran saavuttamiselle Henkelillä.

Ammattilaiset

Oletko saavuttanut paljon, mutta et kuitenkaan vielä tarpeeksi? Olitpa sitten asiantuntija tai kokenut johtaja, tarvitset hyviä tilaisuuksia, joissa pääset käyttämään osaamistasi. Jotta huipputekijät pääsisivät loistamaan, tarvitaan sopivat olosuhteet, toimivat tiimit ja asianmukaiset palkkiot. Henkelillä työskennellään ympäristössä, jossa tulokset painavat enemmän kuin pelkkä läsnäolo. Tarjoamme kokeneille lahjakkuuksille erilaisia etenemismahdollisuuksia kansainvälisessä ympäristössä – sekä kotona että ulkomailla.