Oma sivukokoelmani

Ura Henkelillä

Pelkkä osallistuminen ei riitä meille. Haluamme jotakin paljon enemmän. Tavoittelemme aina voittoa, kun kilpailemme. Motivaatio, kunnianhimo ja innokkuus yhdistävät yli 53 000 henkeliläistä ympäri maailman. Liity joukkoomme ja kehitä uraasi haluamaasi suuntaan!

Henkel employee Kate

Uramahdollisuudet Suomessa

Henkelin liiketoiminnan paikallinen menestys Suomessa on täysin 90 työntekijämme ansiosta. Rekrytoimme innostuneita ja innovatiivisia ihmisiä ja tarjoamme heille voimaannuttavan ja haastavan työympäristön ja näin voimme parhaiten hyödyntää heidän osaamisensa ja kunnianhimonsa.

työharjoittelupaikat, koulutus ja kehitys

Opiskelijat

Ei ole koskaan liian aikaista hankkia työkokemusta.

työpaikkoja ammattilaisille

Asiantuntijat ja esimiehet

Haluaisitko työpaikan innostavassa, haasteellisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa on erinomaiset etenemismahdollisuudet? Tervetuloa Henkelille!

Työtarjoukset

Tunnustukset

Henkel belongs to Europe’s most attractive employers.

Henkel belongs to the most popular employers in Germany and Europe.

Logo - Clevis Praktikantenspiegel

Henkel kuuluu harjoittelijoiden ja vastavalmistuneiden suosituimpiin työnantajiin.

Logo - Europes 500 top employers award

Henkel kuuluu eurooppalaisten taloustieteen opiskelijoiden suosituimpiin työnantajiin.

Opiskelijat

Onko tavoitteenasi päästä pitkälle? Hienoa! Todellinen kunnianhimo ja päättäväisyys eivät astu kuvioihin vasta opintojen päättyessä. Sinun ei tarvitse odottaa, että pääsisit näyttämään kykyjäsi. Onnistunut harjoittelu tai osallistuminen Henkel Innovation Challenge -haasteeseen opiskeluaikana on paras tae loistavan aloituspaikan ja lupaavan uran saavuttamiselle Henkelillä.

Ammattilaiset

Oletko saavuttanut paljon, mutta et kuitenkaan vielä tarpeeksi? Olitpa sitten asiantuntija tai kokenut johtaja, tarvitset hyviä tilaisuuksia, joissa pääset käyttämään osaamistasi. Jotta huipputekijät pääsisivät loistamaan, tarvitaan sopivat olosuhteet, toimivat tiimit ja asianmukaiset palkkiot. Henkelillä työskennellään ympäristössä, jossa tulokset painavat enemmän kuin pelkkä läsnäolo. Tarjoamme kokeneille lahjakkuuksille erilaisia etenemismahdollisuuksia kansainvälisessä ympäristössä – sekä kotona että ulkomailla.

0:53 Min.

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

14.2.2011

Katselukertaa: