Pritt

Pritt-liimapuikko on tehnyt paperin ja pahvin liimaamisesta helppoa kotona, koulussa ja työpaikalla jo yli 50 vuoden ajan. Pritt-liimapuikkoja myydään yli 120 miljoonaa kappaletta joka vuosi, ja Pritt onkin maailman johtava liimapuikkobrändi.

Henkel kehittää Pritt-liimapuikkojen laatua jatkuvasti entistä paremmaksi. Liimapuikot eivät sisällä lainkaan liuottimia tai PVC:tä, ja niiden koostumuksesta 90 % on peräisin uusiutuvista raaka-aineista. Lisäksi liima on pois pestävissä jo 20 °C:n pesussa. Kaiken tämän ansiosta liimapuikot ovat täysin sopivia ja turvallisia lapsille. Mikä parasta, luonnollista koostumusta käytetään kaikissa valikoiman tuotteissa aina värillisistä liimapuikoista nestemäisiin liimoihin.

Henkel jatkaa innovaatiotyötä ja Pritt-tuotemerkin kehittämistä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on valmistaa kestävällä tavalla laatutuotteita, olivatpa ne sitten värillisiä liimapuikkoja, nestemäisiä liimoja, korjausrollereita tai muita liimapohjaisia askartelutarvikkeita.