Adhesive Technologies

Production Montornes

Adhesive Technologies johtaa nykypäivän markkinoita ja muotoilee huomista liimojen, tiivisteiden ja toiminnallisten pinnoitteiden avulla. Mahdollistamme kokonaisten toimialojen muutoksen, tarjoamalla asiakkaillemme kilpailuedun ja tarjoamalla kuluttajille ainutlaatuisen kokemuksen.Innovatiivinen ajattelu ja yrittäjyys ovat osa DNA: ta. Koska olemme teollisuuden ja sovellusasiantuntijoita eri teollisuudenaloilla ympäri maailmaa, teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa luodaksemme kestävän arvon kaikille sidosryhmille - luotettavien tuotemerkkien ja vaikuttavien ratkaisujen kanssa, jotka perustuvat vertaansa vailla olevaan teknologiasalkkuun.

Teollisuustuotevalikoimamme on jaettu viiteen Technology Cluster -tuotemerkkiin - Loctite, Bonderite, Technomelt, Teroson ja Aquence. Kuluttaja- ja käsityöläisten keskuudessa keskitymme neljään globaaliin tuotemerkkiympäristöön Pritt, Loctite, Ceresit ja Pattex.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Tiesitkö, että Henkel on maailman johtava liimavalmistaja? Automotive and Metals

Automotive and Metals -liiketoiminta-alueella tarjoamme kansainvälisille asiakkaillemme auto- ja metallinjalostusteollisuudessa räätälöityjä voimakkaita ratkaisuja, kattavan teknologiasalkun ja erikoistuneet tekniset palvelut. Luomme asiakkaillemme kilpailuetua koko autoteollisuuden arvoketjussa, antamalla heille mahdollisuuden vastata e-liikkuvuuden, autonomisen ajamisen ja kevytkehityksen suuntauksiin. Toimitamme suorituskykyyn perustuvia vaikuttavia ratkaisuja koko metallien arvoketjussa, metallikelasta ja metallinkäsittelystä valmiisiin metallituotteisiin, mukaan lukien metallipakkaukset.

Elektroniikka- ja teollisuusliiketoiminta

Elektroniikka- ja teollisuusliiketoiminta-alueella tarjoamme asiakkaillemme erikoistuneen tuotevalikoiman voimakkaita insinööriratkaisuja sähköisille ja teollisille avaintilille. Olemme maailman johtava laaja tuotevalikoima ja erikoistunut tekninen ja T & K-asiantuntemus, joka auttaa asiakkaitamme innovoimaan ja toteuttamaan uusia ja innovatiivisia malleja. Hyödyntämällä globaalia läsnäoloamme, voimme yhdistää, yhdistää, tiivistää, pinnoittaa, suojata ja käyttää lämpöjohtamisen ratkaisuja joidenkin maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä ja tuotteista.

Pakkaus- ja kulutustavaroiden

Pakkaus- ja kulutustavaroiden liiketoiminta-alueella olemme johtoasemassa kehittämässä innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat globaaleihin kuluttajasuuntauksiin, kuten kasvavaan kysyntään kestävämpien käytäntöjen suhteen. Olemme eturintamassa markkinoiden kiertotalouden edistämisessä vaikuttavilla ratkaisuillamme pakattuihin ruokia ja juomia, vaipoja ja hygieniatuotteita, laastarit ja siteet, vaatteet ja kengät, huonekalut ja paljon muuta - kaikki luotu kuluttajien mielessä.

Käsityöläiset, rakentaminen ja ammattilaiset

Käsityöläiset, rakentaminen ja ammattilaiset -liiketoiminta-alueella markkinoimme laajaa tuotemerkkituotteiden valikoimaa yksityisasiakkaille, tee-se-myymälöille, käsityöläisille ja kaupalle sekä kunnossapito- ja valmistusammattilaisille yli 800 eri toimialalta. Palvelemme asiakkaitamme liimoilla ja tiivisteillä, joita käytetään talossa ja sen ympäristössä, rakennusmateriaaleilla ja tiivisteratkaisuilla laattoihin, ikkunoihin, julkisivuihin, kellareihin, kattoihin ja lattioihin sekä kattava valikoima tehokkaita ratkaisuja koneiden kokoonpanoon ja kunnossapitoon.

Palvelut