Beauty Care

Henkel Beauty Care on johtavassa asemassa omalla liiketoiminta-alueellaan, ja sen tuotemerkkivalikoima kasvaa jatkuvasti. Yksikkö kehittää ja valmistaa laadukkaita hiusten-, vartalon-, ihon- ja suunhoitotuotteita. Tuotteet ovat myyntimenestyksiä yli 150 maassa.

Beauty Care on kuluttajille suunnattujen merkkituotteiden ja kampaamojen ammattituotteiden johtava toimittaja. Pyrimme vahvistamaan kuluttajatuotteiden innovaatiojohtajan asemaamme kehittyneillä markkinoilla ja lisäämään markkinaosuuttamme entisestään. Kampaamotuotteissa jatkamme globalisaatiostrategiaamme ja keskitymme erityisesti kehittyviin markkinoihin. Meillä on johtava markkina-asema kaikilla kansainvälisillä markkinasegmenteillä. Henkel Beauty Care tunnetaan hiusväri-, muotoilu-, hiustenhoito-, ihonhoito-, vartalonhoito- ja suuhygieniatuotemerkeistään. Schwarzkopf Professional on yksi maailman johtavista kampaamotuotteiden toimittajista.

Henkel Beauty Care Pohjoismaissa

Beauty Care -liiketoimintayksikkö on Pohjoismaissa aktiivinen sekä vähittäismyynnin että ammattituotteiden alueella.

Vähittäiskaupan ansiosta kuluttajat voivat ostaa myymälöistä tuotteitamme ja nauttia hiustenhoidon, värjäyksen, muotoilun, vartalon- ja suunhoidon tuotevalikoimasta. Pohjoismaissa valikoimaamme kuuluu myös joitakin paikallisia helmiä, joita asiakkaamme arvostavat.

Ammattilaisille suunnattu Schwarzkopf Professional tarjoaa kampaajille innovatiivisia tekniikoita ja tuotteita, jotka korostavat asiakkaiden yksilöllistä tyyliä, helpottavat kauneudenhoitoa ja ylittävät niille asetetut odotukset. Kahdesti vuodessa julkaisemme hiusalan ammattilaisille Essential Looks -malliston. Se esittelee tulevan kauden ajankohtaisimmat tyylit innostavan koulutusmateriaalin muodossa. Suuntaukset määrittää kampaamoalan ammattilaisten tiimi, joka tuo Lontoon, Pariisin, Milanon ja New Yorkin muotiviikoilla esitellyt tyylit ja tekniikat suomalaisiin kampaamoliikkeisiin.  

Markkinat

Beauty Care –liiketoiminta-alue on kuluttajille suunnattujen hiusten-, vartalon-, ihon- ja suunhoidon merkkituotteiden ja kampaamojen ammattituotteiden toimittaja.