Keratin Color

Ensimmäinen hoitava Schwarzkopf antiage-hiusväri, jonka innovatiivisen 3-vaiheisen värjäysmenetelmän ansiosta hiusväri säilyy pitkään, väripigmentit korostavat upeasti ihoa ja lisäksi jokainen sävy antaa 100% harmaanpeittävyyden.

Keratin Colorin sisältämät hoitavat Keratin-complex –ainesosat suojaavat hiusta ennen värjäystä, värjäyksen aikana ja värjäyksen jälkeen. Runsaan täyteläiset hiukset ja jopa 80% vähemmän katkeilevia hiuksia.

Keratin Complex: Hiusten latvat ovat usein vaurioituneet ja hauraammat, joten hiusväri kuluu nopeammin pois. Esikäsittelyaine Keratin Complex –seerumi suojaa hiusrakennetta ja valmistaa hiusta ihanteelliseen, tasaiseen värin lopputulokseen.

Hehkua antavat väripigmentit: Vahvat ja intensiiviset hiusvärit saattavat antaa luonnottoman, kypärämäisen värin lopputuloksen.Innovatiivinen, ihoa upeasti korostava värivoide sisältää ripauksen lämpimiä väripigmenttejä, jonka ansiosta hiusvärin lopputulos on luonnollinen ja se sopii hyvin yhteen ihonsävyn kanssa.

Ammonia Control – teknologia: Innovatiivinen Ammonia Control –teknologia sisältää tiivistettyä ammoniakkia, jonka mahdollistaa miellyttävän ja hyväntuoksuisen värjäyskokemuksen sekä täydellisen harmaanpeittävyyden.