Markkinat

Henkelin ratkaisuja löytyy lukuisilta teollisuuden alueilta: autoista, kirjoista ja aikakauslehdistä, tietokoneista, lentokoneista, jääkaapeista, matkapuhelimista, huonekaluista, tekstiileistä, pakkauksista ja muista arkipäivän tuotteista.

Lue lisää aloista joilla vaikutamme! 

Kuljetus

Laaja tuote- ja järjestelmäratkaisuvalikoima tekee Henkelistä ajoneuvojen ja kuljetusjärjestelmien kehityksen, valmistuksen ja kunnossapidon avainkumppanin. Ajoneuvoteollisuus, juna- ja raitiovaunuvalmistajat sekä laivanrakennus- ja ilmailusektorit hyötyvät Henkelin erittäin suorituskykyisistä liimoista ja tiivistysaineista. Nämä materiaalit mahdollistavat kehittyneiden kevytrakenteiden suunnittelun ja valmistuksen sekä niinkin ristiriitaisten tavoitteiden kuin suurten nopeuksien ja alhaisen polttoaineenkulutuksen yhteensovittamisen. Lisäksi Henkel auttaa parantamaan turvallisuutta ja mukavuutta sekä säilyttämään arvon. Erittäin kovista rakennevaahdoista valmistetut komponentit imevät törmäysenergian kolaritilanteissa (parantunut turvallisuus), innovatiiviset äänieristysmateriaalit parantavat ajoneuvon akustiikkaa (parantunut mukavuus), ja korien esikäsittelyjärjestelmät optimoivat korroosiosuojauksen ja maalin tarttumisen. Lisäksi Henkelin tietotaito auttaa asiakkaita säästämään ympäristöresursseja ja tehostamaan tuotantoprosessejaan.

Electronics assembly (Elektroniikkakokoonpano)

Teollisuudenalan siirtyessä vauhdilla lyijyttömään valmistukseen maailman johtavat elektroniikkayritykset haluavat yhteistyöhön Henkelin kanssa varmistaakseen joustavan lyijyttömään tuotantoon siirtymisen ja pitkäaikaiset materiaaliratkaisut.

Myös lämpösyklaus ja ympäristönsuojelu ovat tärkeässä asemassa tämän päivän kehittyneillä elektroniikkamarkkinoilla ja Henkel toimittaa erilaisia kestävyyttä ja suojausta parantavia materiaaliratkaisuja.

Pienempää. Parempaa. Nopeammin. Halvemmalla. Nämä neljä sanaa kuvaavat hyvin puolijohteiden pakkausmarkkinoiden tilaa. Kuluttajien vaatiessa koko ajan pienempiä ja samalla tehokkaampia ja edullisempia tuotteita Henkelin puolijohdeasiantuntijat rikkovat jatkuvasti rajoja laitteiden pakkaamisessa.

Elektroniikan valmistuksessa käydään kuumana – sananmukaisesti. Laitekoteloiden koon pienenemistahti yhdistettynä asiakkaiden kasvaviin toimintavaatimuksiin on työntämässä monien pakkausten lämmönhallintaominaisuudet kuilun partaalle. Tehokas lämmönsiirto tulee olemaan tulevan vuosikymmenen kriittisimpiä osa-alueita laitesuunnittelussa ja -valmistuksessa. Henkelin ratkaisut pitävät teidät viileinä.

Koti, koulu & toimisto

Henkel tarjoaa kaikenkattavan portfolion innovatiivisia kuluttajatuotemerkkejä, jotka vastaavat niin kotien, koulujen kuin toimistojenkin tarpeisiin.

Nimi Henkel on yli 75 vuoden ajan edustanut innovaatiota, johtavaa laatua ja suurinta asiantuntemusta koteihin, kouluihin ja toimistoihin tarkoitetuissa liimoissa. Henkel ja sen johtavat tuotemerkit ovat edustettuina kaikkialla maailmassa, ja ne ovat erittäin tunnettuja ja luotettuja tuoteryhmissään ja -alueillaan. Kaikilla tuotteillamme ja tuotemerkeillämme on yhteinen periaate: Henkel tekee elämästä helpompaa.

Tee-se-itse

Henkel on kehittänyt lukuisia räätälöityjä ja innovatiivisia liimaus – ja tiivistysratkaisuja täyttääkseen tee-se-itse-markkinoiden tarpeita.

Nimi Henkel on yli 75 vuoden ajan edustanut innovaatiota, johtavaa laatua ja suurinta asiantuntemusta tee-se-itse -käyttöön tarkoitetuissa liimoissa. Henkel ja sen johtavat tuotemerkit ovat edustettuina kaikkialla maailmassa ja ne ovat erittäin tunnettuja ja luotettuja tuoteryhmissään ja -alueillaan. Kaikilla tuotteillamme ja tuotemerkeillämme on yhteinen periaate: Henkel tekee elämästä helpompaa.

Kauppa- ja rakennusliimat

Henkel tarjoaa kattavan valikoiman tuotemerkkejä rakennusalan ammattilaisten käyttöön.

Henkel on vuodesta 1876 lähtien toimittanut asiakkaiden vaatimukset täyttäviä tuotteita edistyneen teknologian ja yhteistyön avulla. Voimme tyytyväisinä todeta myös sen, että Henkelin tuotteet täyttävät tiukat ekologiset standardit ja toimivat niiden mukaisesti.

Klikkaamalla vasemmalla olevasta valikosta käyttöaluetta, johon haluat tutustua tarkemmin, siirryt kyseisen tuoteryhmän sivulle.

Rakennus- ja huonekaluteollisuus

Valmistajien ja heidän toimittajiensa kilpailukyky on yhä riippuvaisempi tuotantoprosessien nykyaikaisuudesta. Taidolla toisiinsa sovitetut tuotteet, prosessit ja palvelut luovat laatua, tuottavuutta ja taloudellista tehokkuutta. Henkel näyttää liimoillaan ja järjestelmillään mallia, miten tämä toteutetaan.

Henkel on viimeisteltyjen kalustepintojen asiantuntija, joka tuo uusia ideoita lopputuotteiden tuotekehitykseen. Huonekaluteollisuudelle Henkel tarjoaa liimoja, jotka auttavat asiakasta edistämään tehokkuutta ja kestävää kehitystä.

Henkel on myös maailman johtava rakennuskomponenttiteollisuuden toimittaja alan tuntemuksensa, tekniikoiden ja sovellusten laajan osaamisensa sekä monipuolisten tukipalveluidensa ansiosta.

Kantavien puurakenteiden alalla Henkelillä on maailmanlaajuinen asiakaskunta, jota palvellaan laadukkailla tuotteilla ja ammattimaisella teknisellä tuella. Niiden avulla asiakkaat pysyvät askeleen edellä muita tuotteiden kehityksessä ja suunnittelussa sekä nestemäisten PUR-liimojen turvallisessa käytössä.

Lämmön-, sähkön-, kaasun- ja vedenjakelu

Henkel tarjoaa ylivertaiset liimat, kapselointimateriaalit ja pinnoitteet käsittäen laajan valikoiman erilaisia sovelluksia lämmön-, sähkön-, kaasun- ja vedenjakelua harjoittavalle teollisuudelle.

Vuosikymmenien kokemuksen ja ammitaitoisen teknisen tuen tukeman kattava tuotevalikoima – ei ole ihme, että Henkel on maailman johtava ratkaisujen tarjoaja toimittaen tuotteita maailman suurimmille valmistajille. Henkelin asiantunteums kattaa sekä OEM-suunnittelun että laitoksien ylläpidon, ja Henkel kykeneekin tarjoamaan kattavia kokonaisratkaisuja.

Teollinen kokoonpano

Jokainen valmistusalue tarjoaa omat haasteensa. Tekijät kuten liiman raaka-aineen valinta, lämmönkesto, viskositeetti ja kovettumisaika täytyy ottaa huomioon.

Henkelin liimat on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia, ja Henkelin tuotteet tarjoavat luotettavaa suorituskykyä ja ylittävät asiakkaiden odotukset – teollisuuden alasta riippumatta.

Oikeat tiimit, testausmenetelmät ja verkostot – meillä on resurssit, joiden avulla voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Kokeneet kenttä- ja insinööritiimimme voivat tarjota sinulle kustannus- ja tekniset vaatimukset täyttävän ratkaisun. Kehittyneet koulutuksemme voidaan räätälöidä tarpeisiisi. Henkelillä on vuosikymmenien kokemus materiaalien kehityksestä, ja me tarjoamme laajan valikoiman kokoonpano- ja suoja-aineita teolliseen ympäristöön, mukaan lukien ympäristöystävälliset materiaalit.

Huolto, korjaus ja kunnossapito (MRO)

Palvelemme eri teollisuuden aloja ympäri maailmaa: Tuotteita kaikkiin sovelluksiin, tunnetuilta, alalla testatuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä. Tätä huollon ammattilaiset ovat tottuneet odottamaan Henkeliltä.

Käytä hyödyksesi osaamistamme saavuttaaksesi parhaat tulokset huolto- ja kunnossapitotöissäsi. Tuotteidemme avulla voidaan lisätä luotettavuutta, parantaa turvallisuutta, säästää aikaa ja vähentää kustannuksia.

Metalliteollisuus

Valssaamosta metallipajaan – kaikkialle missä ensiluokkainen pinnanlaatu ja häiriötön toiminta ovat ehdottomia edellytyksiä, löydät Henkeliltä innovatiiviset tuotteet ja menetelmät. Esimerkkejä tästä on lukemattomia. Yli puolet maailman teräs- ja alumiininauhatuotteista tuotetaan käyttäen Henkelin valssausöljyjä. Terästehtaalla suoraan telalle annostelevat ultraohuet orgaaniset pinnoitteet antavat pitkäaikaisen korroosiosuojan autonkorien valmistuksessa käytettäville levymetalliosille. Erittäin tehokkaat metallintyöstönesteet ovat asettamassa uusia standardeja teräksen ja ja alumiinin työstölle. Nanoteknologiaan perustuva prosessi on korvaamassa perinteisen raudan fosfatoinnin metallin esikäsittelyssä ennen maalausta. Tuotevalikoima ulottuu leikkuuöljyistä ja kylmämuovaustuotteista metallinpuhdistusaineisiin ja reaktiopinnoitteisiin. Näillä kaikilla tuotteilla on kuitenkin yksi yhteinen nimittäjä: täydellisen tasapainoinen koostumus, joka varmistaa niiden äärimmäisen luotettavuuden tuotannossa.

Hygienia- ja lääketieteenala

Henkelin kaikki asiantuntijat ymmärtävät, että asiakkaiden yksilöllisiin tuotteisiin tarvitaan niin ikään yksilölliset liimaratkaisut.

Lue lisää hygienia- ja lääketieteenalan ratkaisuista
Henkelin tekninen asiantuntemus, matalan riskin kumppanuuskonsepti, innovatiivisuus, maailmanlaajuinen tukiverkosto ja pitkä kokemus alan johtavien materiaalien kehittelystä mahdollistavat hoitolaiteteollisuudelle elektronisten ja muiden terveydenhoitolaitteiden edistyksellisen suunnittelun.

Kertakäyttö- ja kuitukangastuoteteollisuudelle Henkel tarjoaa innovatiivisia liimaratkaisuja, jotka ovat sekä ihoystävällisiä että erittäin pitäviä. Asiakkaat pääsevät osallisiksi alan kattavimpien tuotekehitysresurssien tuloksista. Asiakkaille tarjotaan myös koulutusta, niin Henkelin kuin asiakkaan omissakin tiloissa, jolloin asiakkaiden toiveet ja Henkelin tietotaito välittyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Metalliteollisuus

Valssaamosta metallipajaan – kaikkialle missä ensiluokkainen pinnanlaatu ja häiriötön toiminta ovat ehdottomia edellytyksiä, löydät Henkeliltä innovatiiviset tuotteet ja menetelmät. Esimerkkejä tästä on lukemattomia. Yli puolet maailman teräs- ja alumiininauhatuotteista tuotetaan käyttäen Henkelin valssausöljyjä. Terästehtaalla suoraan telalle annostelevat ultraohuet orgaaniset pinnoitteet antavat pitkäaikaisen korroosiosuojan autonkorien valmistuksessa käytettäville levymetalliosille. Erittäin tehokkaat metallintyöstönesteet ovat asettamassa uusia standardeja teräksen ja ja alumiinin työstölle. Nanoteknologiaan perustuva prosessi on korvaamassa perinteisen raudan fosfatoinnin metallin esikäsittelyssä ennen maalausta. Tuotevalikoima ulottuu leikkuuöljyistä ja kylmämuovaustuotteista metallinpuhdistusaineisiin ja reaktiopinnoitteisiin. Näillä kaikilla tuotteilla on kuitenkin yksi yhteinen nimittäjä: täydellisen tasapainoinen koostumus, joka varmistaa niiden äärimmäisen luotettavuuden tuotannossa.

Pakkaus- ja paperiteollisuus

Pakkauksilla on tärkeä merkitys elintarvikkeita ja kulutushyödykkeitä valmistaville yrityksille. Ne eivät ainoastaan tarjoa tuotteille suojaa vaan ovat merkittävä osa markkinointia. Molempien osa-alueiden asiantuntijana Henkel tarjoaa sekä kestäviin pakkauksiin tarvittavia liimoja että pinnoitteita, joiden avulla pakkaus erottuu täyteen ahdetulta kaupan hyllyltä.

Pakkausteollisuus on hyötynyt tuotemerkkien ja itsepalvelumarkettien lisääntymisestä. Käytetyt tekniikat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, ja tässä prosessissa Henkelillä on keskeinen rooli. Nykyään pakkauksella on kaksi päätehtävää: sen on suojattava sisältöä ja edistettävä tuotteen myyntiä. Henkelin asiantuntevilla ratkaisuilla pakkausten suunnittelijoiden ideat saadaan muunnettua toteutettaviksi pakkaustuotteiksi.