Markkinat

Henkelin ratkaisuja löytyy lukuisilta teollisuuden alueilta: autoista, kirjoista ja aikakauslehdistä, tietokoneista, lentokoneista, jääkaapeista, matkapuhelimista, huonekaluista, tekstiileistä, pakkauksista ja muista arkipäivän tuotteista.

Lue lisää aloista joilla vaikutamme! 

Automotive & Transportation

Henkel on avainkumppani ja toimittaja joka tarjoaa ratkaisuja autojen, kuorma-autojen, lentokoneiden ja kuljetusjärjestelmien suunnittelussa, kehittämisessä, valmistuksessa ja kunnossapidossa. Suorituskykyisten liimojen ja tiivistysaineiden avulla asiakkaamme voivat suunnitella ja rakentaa edistyneitä, kevyitä rakenteita ja mahdollistaa näennäisesti ristiriitaiset tavoitteet, kuten suuremmat nopeudet ja pienemmän polttoaineenkulutuksen.

Koska olemme mukana varhaisessa vaiheessa suunnittelu- ja kehitysprosesseissa, voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja markkinoiden haasteisiin ja tarpeisiin. Tuloksena on selkeät kilpailuedut sekä ympäristöystävällinen ja kustannustehokas toiminta.

Electronics assembly (Elektroniikkakokoonpano)

Elektroniikkainnovaatiot koskettavat melkein kaikkia elämämme osa-alueita. Ajamme hybridi- ja sähköajoneuvoja edistyneillä kuljettajan avustusjärjestelmillä, käytämme älypuhelimia työn ja leikkimisen hallintaan, näemme uuden maailman lisätyn todellisuuden (AR) kuulokkeiden kautta, nautimme lentokoneissa viihteestä henkilökohtaisesta näytöstä ja hallitsemme asuintilojamme kytekttyjen kodin laitteiden avulla. Vuosia sitten jotkut näistä innovaatioista olivat vain unelmia.

Henkel on johtava materiaalien toimittaja elektroniikan kokoonpano- ja puolijohdepakkausteollisuudelle. Edistykselliset sovellutuksemme  sisältävät valikoiman tuotteita, jotka helpottavat sähköisiä yhteyksiä, mahdollistavat rakenteellisen eheyden, tarjoavat kriittisen suojan ja siirtävät lämpöä luotettavan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Olemme ylpeitä siitä, että voimme luoda tuotteita, jotka parantavat nykypäivän sähköistä tekniikkaa ja mahdollistavat huomisen kehityksen.

Koti, koulu & toimisto

Henkel tarjoaa kaikenkattavan portfolion innovatiivisia kuluttajatuotemerkkejä, jotka vastaavat niin kotien, koulujen kuin toimistojenkin tarpeisiin.

Nimi Henkel on yli 75 vuoden ajan edustanut innovaatiota, johtavaa laatua ja suurinta asiantuntemusta koteihin, kouluihin ja toimistoihin tarkoitetuissa liimoissa. Henkel ja sen johtavat tuotemerkit ovat edustettuina kaikkialla maailmassa, ja ne ovat erittäin tunnettuja ja luotettuja tuoteryhmissään ja -alueillaan. Kaikilla tuotteillamme ja tuotemerkeillämme on yhteinen periaate: Henkel tekee elämästä helpompaa.

Tee-se-itse

Henkel on kehittänyt lukuisia räätälöityjä ja innovatiivisia liimaus – ja tiivistysratkaisuja täyttääkseen tee-se-itse-markkinoiden tarpeita.

Nimi Henkel on yli 75 vuoden ajan edustanut innovaatiota, johtavaa laatua ja suurinta asiantuntemusta tee-se-itse -käyttöön tarkoitetuissa liimoissa. Henkel ja sen johtavat tuotemerkit ovat edustettuina kaikkialla maailmassa ja ne ovat erittäin tunnettuja ja luotettuja tuoteryhmissään ja -alueillaan. Kaikilla tuotteillamme ja tuotemerkeillämme on yhteinen periaate: Henkel tekee elämästä helpompaa.

Kauppa- ja rakennusliimat

Henkel tarjoaa kattavan valikoiman tuotemerkkejä rakennusalan ammattilaisten käyttöön.

Henkel on vuodesta 1876 lähtien toimittanut asiakkaiden vaatimukset täyttäviä tuotteita edistyneen teknologian ja yhteistyön avulla. Voimme tyytyväisinä todeta myös sen, että Henkelin tuotteet täyttävät tiukat ekologiset standardit ja toimivat niiden mukaisesti.

Klikkaamalla vasemmalla olevasta valikosta käyttöaluetta, johon haluat tutustua tarkemmin, siirryt kyseisen tuoteryhmän sivulle.

Rakennus- ja huonekaluteollisuus

Valmistajien ja heidän toimittajiensa kilpailukyky on yhä riippuvaisempi tuotantoprosessien nykyaikaisuudesta. Taidolla toisiinsa sovitetut tuotteet, prosessit ja palvelut luovat laatua, tuottavuutta ja taloudellista tehokkuutta. Henkel näyttää liimoillaan ja järjestelmillään mallia, miten tämä toteutetaan.

Henkel on viimeisteltyjen kalustepintojen asiantuntija, joka tuo uusia ideoita lopputuotteiden tuotekehitykseen. Huonekaluteollisuudelle Henkel tarjoaa liimoja, jotka auttavat asiakasta edistämään tehokkuutta ja kestävää kehitystä.

Henkel on myös maailman johtava rakennuskomponenttiteollisuuden toimittaja alan tuntemuksensa, tekniikoiden ja sovellusten laajan osaamisensa sekä monipuolisten tukipalveluidensa ansiosta.

Kantavien puurakenteiden alalla Henkelillä on maailmanlaajuinen asiakaskunta, jota palvellaan laadukkailla tuotteilla ja ammattimaisella teknisellä tuella. Niiden avulla asiakkaat pysyvät askeleen edellä muita tuotteiden kehityksessä ja suunnittelussa sekä nestemäisten PUR-liimojen turvallisessa käytössä.

Lämmön-, sähkön-, kaasun- ja vedenjakelu

Henkel tarjoaa ylivertaiset liimat, kapselointimateriaalit ja pinnoitteet käsittäen laajan valikoiman erilaisia sovelluksia lämmön-, sähkön-, kaasun- ja vedenjakelua harjoittavalle teollisuudelle.

Vuosikymmenien kokemuksen ja ammitaitoisen teknisen tuen tukeman kattava tuotevalikoima – ei ole ihme, että Henkel on maailman johtava ratkaisujen tarjoaja toimittaen tuotteita maailman suurimmille valmistajille. Henkelin asiantunteums kattaa sekä OEM-suunnittelun että laitoksien ylläpidon, ja Henkel kykeneekin tarjoamaan kattavia kokonaisratkaisuja.

Teollinen kokoonpano

Teollisuudesta riippumatta Henkel-liimat on suunniteltu ratkaisemaan ongelmia, tarjoamaan tasaista, luotettavaa suorituskykyä ja ylittämään asiakkaiden odotukset.

Henkel edustaa keskitettyjä ratkaisuja, jotka virtaviivaistavat tuotantolinjoja alkaen liimoista joilla vähennetään laitteiden ääntä ja tärinää aina langansuojaimiin ja tiivisteisiin, joilla estetään kalliita LVI-nestevuotoja.

Huolto, korjaus ja kunnossapito (MRO)

Kun liikkuvat osat eivät liiku, voi se tarkoittaa kalliiden osien ja koneiden vaihtoa.

Loctiten ennaltaehkäisevää huoltoprosessia tukevat ratkaisut maailman suurimmalta liimojen valmistajalta. Se on tehokas tapa välttää laitevikoja ja pidentää teknologialaitteiden käyttöikää.

Metalliteollisuus

Henkel yhdistää erinomaiset metallinjalostustuotteet, sovellusjärjestelmät ja huipputeknologian tuen ja maksimoi näin tuottavuutta vähentäen samalla kustannuksia. Terästen, ei-rautametallien, taottamisesta suulakepuristamiseen ja vetämiseen, metallikäämin, metallipakkausten ja metallintyöstöratkaisujen taustalla on vuosikymmenien kokemus ja innovaatiot.

Metal Processing Industries
Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu rullausöljyjä, koneistusvoiteluaineita, puhdistusaineita, esikäsittely- ja passiiviaineita, joita käytetään monilla teollisuuden aloilla, mukaan lukien ruoka- ja juomateollisuus, terästeollisuus ja autoteollisuus.

Hygienia- ja lääketieteenala

Henkelin lääketieteelliset, lääketieteellisen elektroniikan ja lääkkeiden jakelun insinöörit, asiantuntijat ja kemistit ymmärtävät, että tuotesuunnitteluratkaisusi on ainutlaatuinen, jota myös Henkelin materiaaliratkaisun on oltava.

Henkelin tekninen asiantuntemus, matalan riskin kumppanuussuunnitelma, innovaatiofilosofia, globaali tuki-infrastruktuuri ja historia markkinoiden johtavien materiaalien toimittajana varmistavat, että mahdollistamme lääketieteellisten laitteiden suunnittelun ja kehityksen tulevaisuudessa.

Lääketieteellisille teippeille tarjoamme täyden valikoiman kuumasulatteita, vesipohjaisia, liuotinakryyli- ja UV-akryyli-liimoja, jotka tarjoavat erinomaisen tarttuvuuden ja ovat samalla hellävaraisia iholle, kiinnittyvät lääketieteellisissä sovelluksissa käytettäviin eri aineisiin ja takaavat hyvän hengittävyyden.

Henkel tietää, että laatu ja johdonmukaisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä lääketeollisuudessa ja takaavat jakelujärjestelmien kehittäjille, lääkemarkkinoijille ja potilaille, että laastari kiinnittyy ja lääkkeet toimitetaan suunnitellulla tavalla. Meillä on kokemusta, resursseja ja asiantuntemusta varmistaaksemme transdermaalisen projektisi menestyksen.

Lääketieteellisten elektronisten laitteiden teollisuudelle Henkel tarjoaa korkeaa luotettavuutta ja varmistettuja kokoonpanoratkaisuja, kuten sähköä johtavat musteet ja liimat, kotelointi-, täyttö-, juotos- ja kalvomateriaalit. Sellaisia ratkaisuja käytetään kardio- ja neurostimulaattorien, kosteudenilmaisimien, EKG- ja TENS-elektrodien kokoonpanoissa.

Pakkaus- ja paperiteollisuus

Houkuttelevan suunnittelun lisäksi kuluttajat etsivät kestävää pakkausta. Jokaisen pakkauksen on taattava kuluttajille, että sen sisältö täyttää tuotemerkin lupaukset. Kuluttajien tarpeiden mukaan valmistajat kääntyvät kohti toimittajia, jotka ymmärtävät heidän pakkaustensa haasteet.