Beauty Care

Henkel Beauty Care on johtavassa asemassa maailmanlaajuisesti, ja kulutustavaraliiketoiminta kasvaa jatkuvasti. Liiketoimintayksikkö kehittää, tuottaa ja myy lukuisia menestyviä korkealaatuisia tuotteita (hiukset, vartalo, iho ja suu), joita on saatavana 150 maassa ympäri maailmaa.

Kauneudenhoito toimii sekä kulutustavaroiden että ammattiliiketoiminnan parissa. Kulutustavaraliiketoiminnassa haluamme jatkaa innovaatiojohtajamme laajentamista kypsillä markkinoilla kasvattaaksemme edelleen osuuttaan siellä. Professional-liiketoiminnassa jatkamme globalisaatiostrategiaamme keskittymällä erityisesti kehittyvien markkinoidemme stimulointiin. Meillä on johtava markkina-asema kaikilla kansainvälisillä markkinasegmenteillä. Henkel Beauty Care tarkoittaa kuluttajatuotteita hiusväreissä, muotoilussa, hiusten hoidossa, vartalonhoidossa, ihonhoidossa ja suunhoidossa. Schwarzkopf Professional on maailman kolmen johtavan Professional-tuotteiden toimittajan joukossa.

Henkel Beauty Care Pohjoismaissa

Beauty Care -liiketoimintayksikkö on Pohjoismaissa aktiivinen sekä vähittäismyynnin että ammattituotteiden alueella.

Vähittäiskaupan ansiosta kuluttajat voivat ostaa myymälöistä tuotteitamme ja nauttia hiustenhoidon, värjäyksen, muotoilun, vartalon- ja suunhoidon tuotevalikoimasta. Pohjoismaissa valikoimaamme kuuluu myös joitakin paikallisia helmiä, joita asiakkaamme arvostavat.

Ammattilaisille suunnattu Schwarzkopf Professional tarjoaa kampaajille innovatiivisia tekniikoita ja tuotteita, jotka korostavat asiakkaiden yksilöllistä tyyliä, helpottavat kauneudenhoitoa ja ylittävät niille asetetut odotukset. Kahdesti vuodessa julkaisemme hiusalan ammattilaisille Essential Looks -malliston. Se esittelee tulevan kauden ajankohtaisimmat tyylit innostavan koulutusmateriaalin muodossa. Suuntaukset määrittää kampaamoalan ammattilaisten tiimi, joka tuo Lontoon, Pariisin, Milanon ja New Yorkin muotiviikoilla esitellyt tyylit ja tekniikat suomalaisiin kampaamoliikkeisiin.